Dnevni horoskop za SUBOTU, 31. decembar: Device, pazite se NAPETIH situacija, jedan ZNAK će biti iznenađen SJAJNIM vestima

Vesti 30.12.2022 21:00 0

Pogledajte šta su vam zvezde spremile za poslednji dan u 2022. godini.

Dnevni horoskop za SUBOTU, 31. decembar: Device, pazite se NAPETIH situacija, jedan ZNAK će biti iznenađen SJAJNIM vestima

pixabay

Ovan 

Tokom današnjeg dana očekujte povoljne vesti od strane partnera u vezi vašeg zajedničkog plana. Ljubavna situacija će biti mnogo bolja ako se i vi potrudite malo više i ne pokazujete toliko tvrdoglavosti. 

Bik 

Do kraja dana povoljne pozicije planete ukazuju na nove poslovne saradnje i aktivnosti. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i imaćete jako konstruktivne razgovore tokom drugog dela dana. 

Blizanci

Danas želite samo da se odmorite i da vam to bude način da se regenerišete od svega. Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa ukućanima, ali će vas to posebno opteretiti. Zdravlje je odlično. 

Rak 

Vaš odnos prema sebi i svojim potrebama biće veoma aktuelan. Danas se osećate veoma poletno zbog pozitivnog uticaja Meseca na vase emotivno stanje. Problemi sa zubima. 

Lav 

Početak dana je veoma stresan jer Mars aktivira vaše polje komunikacije. Niste spremni da se raspravljate sa ljudima oko sebe posebno ako su u pitanju odnosi sa partnerom i porodicom. 

Devica

Današnja situacija je veoma napeta zbog vaših poteza. Retrogradni Merkur pojačava vašu napetost i nervozu i to se odražava i na vaše unutrašnje stanje. Pokušajte samo dobro da se organizujete i sve se može rešiti. 

Vaga

Danas je najvažnije sačuvati sebe i ne dozvolite da vas drugi koriste. Poslovna situacija je stabilna i vaše odluke su jako važne. Vodite računa o svom zdravlju posebno o kičmi. 

Škorpija

Nove stvari vas očekuje tokom dana, ali od vas zavisi kako ćete se snaći u svemu tome. Partner vam ne pruža dovoljnu podršku jer je preopterećen svojim stvarima. Nemojte biti ljubomorni na svoje najbliže. 

Strelac 

Situacija na nebu nije najsrećnija za vas jer energija retrogradnog Marsa utiče jako negativno na vas već duže. Odmorite se tokom današnjeg dana i sačuvajte svoju energiju za narednih mesec dana. 

Jarac 

Puno planeta u vašem znaku stvara vam osećaj jake energije, ali retrogradni Merkur traži od vas da se ponašate disciplinovanije u vezi posla. Do kraja dana budite strpljivi i ne ulaziti u sukob sa partnerom. 

Vodolija 

U narednom periodu vodite računa o sebi i o svojim osećanjima. Nađite načina da rešite problematična odnose u kući posebno sa mlađim članom porodice. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

Ribe 

Ljubav je uvek komplikovana jer vi sami sebi zakomplikujete život na sto načina. Nemojte donositi nagle odluke posebno kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Novac vam je velika poslovna briga. 

Komentari (0)
Loading