Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 4. NOVEMBAR: Lavovi, dobijate ODLIČNE vesti koje ste čekali, Vage, stiže NOVAC!

Nena Janković Vesti 04.11.2021 08:00 0

Proverite kome su zvezde danas naklonjene

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 4. NOVEMBAR: Lavovi,  dobijate ODLIČNE vesti koje ste čekali, Vage, stiže NOVAC!

Pexels

Ovan
Tokom današnjeg razgovora na poslu bićete veoma zadovoljni. Ljubav se smiruje i dobija svoj oblik. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Vaša energija je veoma nestabilna i to je ono što vas čini napetim. Pokušajte da se više koncentrišete na posao i da to završavate na vreme. Glavobolja do kraja dana. 


Blizanci
Vaša poruka dana je da budete opušteni u svemu a posebno u odnosu sa partnerom. Povoljan period za sve vrste poslovnih planova za budućnost. Zdravlje je stabilno. 


Rak 
Vaš odnos sa partnerom je u stagnaciji jer se ne razumete već neko vreme. Poslovna strana je stabilna i to vas čini srećnim. Zdravstveno stanje je odlično. 


Lav 
Danas obratite pažnju na ishranu jer to može da vam optereti stomak. Tokom dana moguće dobre vesti u vezi posla sa osobom u znaku Ovna. Problemi sa kičmom. 


Devica 
Danas ste veoma zadovoljni jer partner je velika podrška. Donećete zajedno veliku odluku u vezi prostora gde živite. Glavobolja. 


Vaga
Danas ste dobro raspoloženi i to je ono što je jako važno. Odavno se niste bavili sobom i svojim potrebama, tako da se danas posvetite sebi. Stiže novac iz inostranstva.

 

Škorpija 
Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa potencijalnim saradnicima, na vama je veliki teret. Budite dosledni sebi i svojim obavezama. Ljubav vas muči. Ne donosite nagle odluke. 


Strelac 
Tokom ovog perioda važna je vaša energija, jer ćete biti opterećeni i poslom i porodicom. Ljubav je stabilna i to je ono što vam daje podršku. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 


Jarac 
Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna. Ovo bi bila pomalo neočekivana saradnja jer ste vi surovi perfekcionista. Kičma vas opterećuje, vodite o tome računa. 


Vodolija 
Danas ste veoma nervozni. Budite spremni na oproštaj u partnerskom odnosu. Ovo nije vreme za sukobe. Sačekajte decembar da rešite neke novčane probleme sa osobom u znaku Lava.

 

Riba 
Do kraja dana povoljne vesti iz kruga prijatelja. Potrebno je da se malo više posvetite sebi i svojim potrebama. Probajte da tokom večeri uživate sa voljenom osobom. 
 
Komentari (0)
Loading