Jarčevi, ovo je vaš momenat: Od sredime meseca čeka vas blagostanje

Vesti 11.02.2023 11:40 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

Jarčevi, ovo je vaš momenat: Od sredime meseca čeka vas blagostanje

Shutterstock

 

Ovan 

Danas ste pod utiskom drugih ljudi posebno kada su u pitanju poslovne konsultacije. Do kraja dana potrebno da donesete jako važno odluku u vezi poslovnog puta. Zdravlje je stabilno. 


Bik 
Vaša situacija u krugu porodice je veoma napeta i to vas dodatno uznemirava. Vaša ljubavna priča dobija veoma ozbiljan oblik i to vas uznemirava. Nije vam jasno kako da se postavite prema partneru. 


Blizanci
Komunikacija sa partnerom je veoma nejasna zbog vaše potrebe da se povučete na izvesno vreme. Budite svesni, svaka vaša odluka može da bude veoma pogrešno shvaćena. Čuvajte se ogovaranja. 


Rak 
Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i zato je najbolje da rešenje odložite na neko vreme. Poslovna situacija je stabilna zahvaljujući vašim sposobnostima. 


Lav 
Danas ste borbeniji nego inače i to zahvaljujući vaše potrebe da se borite za sebe i za druge. Ljubavna situacija je nestabilna jer partner ne želi da se pomiri sa vašom neozbiljnom odlukom. Do kraja dana imaćete veoma stresan razgovor sa partnerom. 


Devica 
Pokušajte da ne donosite nagle odluke kada su u pitanju odnosi u krugu porodice jer najmlađi član porodice je veoma u problematičnim stanju. Sačekajte da se neke stvari same od sebe pokrenu, posebno u vezi inostranstva..


Vaga 
Ovo je veoma nestabilan period za transformaciju i novčane naknade, sačekajte sledeću nedelju da se posvetite tome kako je potrebno. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi poslovnih planova. 


Škorpija 
Situacija sa partnerom je veoma kritična a vama se to ne može objasniti. Ne želite da prihvatite da ste krivi i da ste mogli i drugačije da rešite neke stvari. Čuvajte se lažnih informacija. 


Strelac 
Sam početak dana je porodicom lošeg sna i to sve odražava na vaše raspoloženje. Nećete moći da donesete dobre odluke kada je u pitanju posao i poslovni planovi. Do kraja dana povoljne informacije u vezi partnera. 


Jarac 
Ovo je veoma specifičan dan jer ćete biti pod jakim utiskom poslovnih ambicija. Sklopićete veoma zanimljiv ugovor sa inostranstvom u vezi poslovne saradnje za narednih mesec dana. 


Vodolija 
Sam početak dana obećava jer ćete imati zanimljive razgovore sa ljudima na poslu. Ljubavna situacija nestabilna i najbolje je da odložite razgovor sa partnerom. Problemi sa pritiskom. 


Ribe
Jedna reč je dovoljna da vaš partner se okrene protiv vas. Čuvajte se vaših emocije i pokušajte da obuzdate vaše nekontrolisane reakcije. Mogući problemi sa organima za varenje.  
 

Komentari (0)
Loading