Dnevni HOROSKOP za sredu 11. januar: Lavovi, partner vas izluđuje svojim postupcima, Ribe, ne nasedajte na laži bliskih ljudi

Vesti 10.01.2023 20:10 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni HOROSKOP za sredu 11. januar: Lavovi, partner vas izluđuje svojim postupcima, Ribe, ne nasedajte na laži bliskih ljudi

Shutterstock

Ovan 

Danas ste veoma osjetljivi i emotivno previse reagujete na druge oko sebe. Morate dobro da razmislite kakve ćete odluke doneti tokom dana u vezi ljubavi i odnosa sa partnerom. Zdravlje je stabilno. 

Bik 

Današnja situacija u krugu porodice je znatno bolja i vi se osećate zbog toga mnogo bolje i stabilnije. Nemojte biti previše okrenuti drugima, morate samostalno rešiti neke stvari. 

Blizanci

Do kraja ove radne nedelje najbolje je da se posvetite problemima sa novcem. Nemojte gurati stvari u stranu, na vama je da rešavate ono što je do vas. Ne može partner sve sam. 

Rak 

Mesec aktivira vaše polje komunikacije i poslovne saradnje. Bićete veoma ponosni na svoje zalaganje i možete da uradite šta god poželite u vezi posla nadalje. Ljubav je veoma u kritičnom stanju zbog vaše ljubomore. 

Lav 

Dramatično se ponašate prema svima. Mnogo su vas pokrenule emocije bez nekog pravog razloga. Partner vam zamera neke sitnice od ranije i to vas jako nervira. Čuvajte se lažnih informacija. 

Devica 

Odnos prema poslu je veoma nestabilan jer se osećate fizički loše. Obratite pažnju na svoje zdravlje posebno kada je u pitanju vaše spavanje i vaš imunitet. Porodica je uz vas. 

Vaga 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi partnera i njegovog posla. Biće te veoma srećni zbog njegovog uspeha. Vama je najbitnije da se ljubavni odnosi odvijaju kako treba. Za ljubav bi učinili sve. 

Škorpija 

Do kraja nedelje imaćete nekoliko razgovora sa osobama iz vašeg poslovnog okruženja. Bićete veoma posveceni i srećni jer ćete dobiti potvrdu za sve ono što radite. Budite iskreni prema drugima. 

Strelac 

Vaša poslovna strana je dobro postavljena ali to nije zahvaljujući vašem trudu. To vam je teško da priznate. Imaćete manji sukobi mišljenja sa partnerom i to može negativno uticati na vaš odnos. 

Jarac 

Ovo je idealna situacija da aktivirate svoje emocije i misli. Merkur vam daje dovoljno snage i koncentracije da ste u stanju odraditi sve do kraja. Stiže podrška i od osobe u znaku Lava. 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom voljene osobe. To je nešto što se retko dešava u vašem životu jer želite da budete sami sebi najvažnija podrska. Povedite računa o mogućoj prehladi. 

Riba 

Ovo je savršen dan da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo niste videli. Posebno je važna osoba u znaku Device koja vam može biti jako dobra poslovna podrška. Čuvajte se lažnih informacija u vezi zarade. 

Komentari (0)
Loading