Proverite da li ste baš vi taj srećnik: Ovaj HOROSKOPSKI znak će imati najviše sreće u ljubavi u 2023. godini

Vesti 10.01.2023 22:00 0

Prema astrološkoj prognozi jedan znak će imati mnogo više sreće u ljubavi od ostalih horoskopskih znakova

Proverite da li ste baš vi taj srećnik: Ovaj HOROSKOPSKI znak će imati najviše sreće u ljubavi u 2023. godini

Shutterstock

Najviše sreće u ljubavi ove godine će imati Strelac. Znak za koji se zna da se s vremena na vreme kloni obaveza, 2023. može da preokrene situaciju. Romantična renesansa - i potencijalno obračun - je na pomolu. Mogli bi da budu posebno privlačni za okolinu i više nego spremni za razigrane, živahne vibracije koje ih očekuju. Strelci će imati želju da se povežu sa svakim ko ima dinamičan potencijal.


U interesu Strelca je da u ove godine imaju što više sastanaka. Očekuju vas prosidbe, venčanja, deca ili možda obnovljeno poglavlje u vezi.

Leto će i ove godine biti burno, u stvari, to je savršena prilika za odmor ili čak romansu na daljinu. Samo pazite na retrogradnu Veneru od 22. jula do 3. septembra. Možda ćete osetiti potrebu da se pobunite, a istina bi mogla postati „klizava“, pa se preporučuje da ne dajete obećanja koja ne možete da ispunite.


Čak i ako je sve u redu na planu odnosa, ova godina bi mogla da vam donese neke posebne izazove kada su u pitanju dom i porodica, a možda ćete čeznuti za više jednostavnosti. Jedan od najboljih načina da to podstaknete jeste da vodite računa o svom zdravlju, posebno u prvoj polovini godine.
 

Strelac možda nije poznat kao znak koji je najviše orijentisan na vezu, ali romansa će biti veoma u vazduhu 2023. Bilo da je u pitanju veza na daljinu, veza koja se pretvorila u veridbu ili pronalaženje nove ljubavi odmah iza ugla, trebalo bi da je prihvatite 2023. godine, piše MBG.

 
Komentari (0)
Loading