Njima će januar biti NAJGORI mesec u godini: Tri znaka će jedva čekati da se ZAVRŠI, imaće problema sa NOVCEM, na poslu, ali i u ljubavi

Vesti 11.01.2023 11:11 0

Ovim horoskopskim znakovima će prvi mesec u godini biti najteži.

Njima će januar biti NAJGORI mesec u godini: Tri znaka će jedva čekati da se ZAVRŠI, imaće problema sa NOVCEM, na poslu, ali i u ljubavi

unsplash.com

Januar je novi početak, nova prilika da se uhvatimo u koštac sa svim što nas je izjedalo i izađemo kao pobednici, ali ples planeta neće svima dati iste šanse.

Dok je nekim horoskopskim znacima početak godine injekcija sreće posle koje će sve biti lepše i lakše, ima i onih kojima će prvi mesec u 2023. godini biti najteži. Ako njih pitate, jedva će čekati da se januar završi.

Rak

Obaveze, obaveze, obaveze – tako će otprilike izgledati prvi mesec u godini za pripadnike ovog znaka. Baš kad pomisle da su rešili sve, na njih će pasti tona novih zadataka i dužnosti, pa će to pratiti i pad energije, manjak koncentracije i, samim tim, greške. Rakovi bi posebno trebalo da budu oprezni na poslu, gde mogu da naprave loše procene, a neće im biti lako ni na ljubavnom planu. Ipak, krajem meseca bi stvari mogle da krenu nabolje.

Lav

Kao i Rakovima, za Lavove će januar biti užurban mesec s mnogo problema i zaduženja, a kako on odmiče biće im sve teže, pa bi najnapornije moglo da bude u poslednjih desetak dana. Neće biti prijatno i opušteno ni na poslu ni kod kuće, a zauzeti Lavovi bi mogli da se svađaju s partnerom više nego inače, dok bi oni slobodni mogli da budu posebno utučeni zbog neuzvraćenih osećanja.

Strelac

Napetost i neizvesnost zbog mnogih muka dovešće Strelčeve na ivicu nerava, pa su u januaru 2023. godine oni prava tempirana bomba. Pitanje je trenutka kada će eksplodirati i ući u konflikt s nekim, a kako su poznati po brzopletosti trebalo bi da budu oprezni da ne kažu nešto zbog čega će se kajati. Što se tiče polja finansija, biće im vrlo nestabilno i promenjivo, pa treba da budu pažljivi s novcem, a u fokusu će biti i porodični problemi.

NajŽena.rs je i na Viberu, pridružite se našoj zajednici, a sada možete da preuzmete i STIKERE!

BONUS VIDEO

 

 

 

 

Komentari (0)
Loading