Ako vidite ovaj trocifreni broj očekujte velike promene: Mnogi kažu da je ovo anđeoski niz, evo šta vam on poručuje

Vesti 13.01.2023 15:03 0

Od 111 do 999, smatra se da određeni nizovi brojeva imaju posebna značenja, od kojih svaki služi kao glasnik za naše vodiče i univerzum.

Ako vidite ovaj trocifreni broj očekujte velike promene: Mnogi kažu da je ovo anđeoski niz, evo šta vam on poručuje

Shutterstock


Šta su brojevi anđela?

Anđeoski brojevi su nizovi brojeva koji se ponavljaju, koji se često vide u skupovima od tri ili četiri, kao što su 222 ili 2222, iako se mogu pojaviti i kao podeljeni brojevi kao što su 3433 ili 717.

- Anđeoski brojevi su sinhronicitet ili značajna slučajnost, božansko vođstvo od anđela i univerzuma - objašnjava autorka i stručnjakinja Tanja Kerol Ričardson. Značenja različitih cifara se razlikuju i često se odnose na to koliko je veliki ili mali broj. Broj 1, kao prva pojedinačna cifra, na primer, obično označava početak, dok se broj 9, poslednja pojedinačna cifra, često odnosi na kraj.

Ključ za razumevanje brojeva anđela je da razjasnite šta se dogodilo - ili šta ste mislili - kada ste ih primetili. Prema Ričardsonu, možda ćete pogledati na sat u 1:11 dok ste razmišljali o proširenju svog poslovanja, na primer, što bi bio pozitivan znak da krenete napred sa idejom i prihvatite nove početke.


Prema Firesteru, anđeo broj 311 često ukazuje na to da vas čeka neka vrsta nagrade. – To znači da trud koji ste uložili nije prošao nezapaženo u svemiru – napominje on. Šta učiniti u vezi s tim: Sa ovom pozitivnom energijom koja dolazi iz univerzuma, kaže Firester, vreme je da primite ono što vam duguje. - Otvorite svoj um mestu gde ćete ga dobiti, to će biti mesto gde vam je najpotrebnije - dodaje ona

Broj 311 je poziv da verujete u sebe i izrazite se svim srcem - bez brige o odobravanju drugih ljudi. Tek tada možete da se otvorite primanju dobrih stvari koje vam dolaze na put. Dok radite na tome da verujete u sebe i budete sigurni u svoje sposobnosti, uklonite sve barijere ili ograničavajuća uverenja koja ometaju vašu komunikaciju, izražavanje ili opšti osećaj vrednosti.
 

Komentari (0)
Loading