Dnevni horoskop za SUBOTU, 14. januar: Lavovi, ostanite čvrsti uprkos problemima, Device, čuvajte svoje zdravlje

Vesti 13.01.2023 20:00 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

Dnevni horoskop za SUBOTU, 14. januar: Lavovi, ostanite čvrsti uprkos problemima, Device, čuvajte svoje zdravlje

pixabay

 

Ovan 

Ovo je dan kada treba da odmarate i da se posvetite sebi i svojim mislima i osećanjima. Ljubav je čudo i to veoma evidentno u vašem životu. Obratite pažnju na stomak.


Bik 
Danas ste veoma nestabilno raspoloženi zbog uticaja drugih. Pokušajte da se opuštate što više tokom dana, jer vam je to mnogo potrebno. Zdravlje je odlično. 


Blizanci
Mars je jako aktivan u vašem polju komunikacije i to ce uticati na vas negativno. Bićete veoma aktivni i na polju porodice jer se od vas mnogo očekuje. 


Rak
Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i uz tu osobu možete uraditi mnogo toga za sebe i to vam otvara "  nova vrata ". Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom. 


Lav 
Tokom dana bićete veoma aktivni kada je u pitanju odnos sa partnerom jer ćete mnogo želeti da iskažete svoju ljubav. Obratite pažnju na probleme sa stomakom. 


Devica
Situacija u kući je veoma radosna zahvaljujući vašim razgovorima sa članovima porodice unazad nekoliko dana. Budite spremni na kompromis kada su u pitanju odnosi sa partnerom. 


Vaga
Nemojte donositi nagle odluke jer je ovo veoma nestabilan dan za vaše emocije.  Osoba u znaku Raka vam nudi veoma zanimljivo poslovnu saradnju. 


Škorpija
Najbolje je prećutati neke stvari posebno ako ste u podznaku Bik ili Lav. Situacija u vezi porodičnih problema se poboljšava zahvaljujući vašoj mudrosti. 


Strelac
Pokušajte da se menjate jer je to najbolje što možete da uradite u vezi vašeg bračnog odnosa. Situacija sa novcem nije nimalo naivna povedite računa o tome u narednih nekoliko dana. 


Jarac
Danas se veoma negativno raspoloženi zbog uticaja drugih ljudi ali to ne sme da vam bude konačno raspoloženje. Pokušajte da kroz partnera nađete kompromis sa članom porodice. 


Vodolija 
Današnja situacija u krugu porodice je veoma stabilna zahvaljujući vašim savetima. Osoba u znaku Lava ne ostavlja vas na miru već neko vreme. Danas je najvažnije da budete konkretni u tom razgovoru. 


Riba 
Nemojte previše očajavati i okrenite se sebi i svemu onome što je jako važno za vašu poslovnu situaciju. Do kraja dana povoljne vesti stižu od osobe u znaku Ovna koja vam je veliki poslovni prijatelj. 
 

Komentari (0)
Loading