Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 7. novembar: Blizance će iznenaditi jedan DRAGOCENI poziv iz inostranstva, a ovaj ZEMLJANI znak će debelo da profitira!

Vesti 07.11.2021 08:29 0

Pogledajte šta vam to danas poručuju zvezde

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU, 7. novembar: Blizance će iznenaditi jedan DRAGOCENI poziv iz inostranstva, a ovaj ZEMLJANI znak će debelo da profitira!

unsplash.com

Ovan 

Poštovanje sebe je najbitnija stavka o kojoj ćete voditi račun u narednom periodu. Danas vam stiže dobra vest u vezi novca. 

Bik 

Vodite računa o tome koliko ste spremni na kompromis sa partnerom. Porodica vam je velika podrška za poslovne planove. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Komunikacija i lepa reč su danas veoma naglašeni. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Osoba koja je u znaku Ribe vam je velika podrška za poslovne aktivnosti. 

Rak 

Potisnute emocije koje su tu već neko vreme danas dolaze do izražaja. Partner vas ne razume do kraja. To vas toliko ne opterećuje. Problemi sa kičmom. 

Lav 

Mogući su manji novčani dobitci što se tiče inostranstva. Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razgovora sa članovima porodice. 

Devica 

Vaša energija je veoma važna da se pokrene tokom dana. Uradite veliko čišćenje u krugu ljudi kojima ste okruženi. Novac vam stiže sa više strana. 

Vaga 

Vaša poslovna strana vas preopterećuje i tokom dana mogući su manji problemi sa osobom u znaku Lava. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 

Škorpija 

Tvrdoglavo ćete braniti svoje mišljenje jer znate da ste u pravu. Partner vam zamera što ste previše okupirani svojim željama. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Vaša sloboda i nezavisnost nemaju cenu. Porodica vam je velika podrška u vezi posla do kraja nedelje. Obratite pažnju na ishranu. 

Jarac 

Vaša ambicioznost je velika poslovna aktivnost u narednom periodu. Podršku dobijate od osobe u znaku Ovna. Čuvajte se prehlade. 

Vodolija 

Vodite računa o sebi i o svom unutrašnjem biću. Imaćete sukob sa partnerom koji neće vas puno poremetiti. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

Riba 

Tokom dana moguće je da rešite neke bitne stvari u vezi posla i novca. Ljubavna situacija je stabilna. Zdravlje je pod kontrolom. 

Komentari (0)
Loading