Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 19. januar: Rakovi, bićete pod velikim PRITISKOM, ovom znaku stižu SJAJNE vesti

Vesti 18.01.2023 18:30 0

Evo šta vam donose zvezde

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 19. januar: Rakovi, bićete pod velikim PRITISKOM, ovom znaku stižu SJAJNE vesti

unsplash.com

Ovan 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa osobama koje dugo niste videli. Bićete veoma optereceni sobom i svojim unutrašnjim procesima a to najvise smeta vašem partneru. 

Bik 

Danas je veoma nestabilan period kada su u pitanju odnosi sa partnerom. Ljubomora vas izjeda vec neko vreme ali danas nećete moći da kontrolišete sebe i ono sto vam se dogadja. 

Blizanci

Do kraja dana povoljne vesti i rezultati u vezi posla i poslovne saradnje sa osobom u znaku Lava. Čuvajte se moguće prehlade i slabog imuniteta. Vreme je da povedete više računa o sebi. 

Rak

U narednih nekoliko dana bićete pod jakim pritiskom u vezi novca. Pokušajte da se bolje organizujete jer to isključivo zavisi od vas i od onoga kako se u datom trenutku osećate. 

Lav 

Ljubavni odnosi vas opterecuju i najbolji savet je da pokrenete sebe u vezi ostalih poslovnih planova. Tako ćete sebe zaposliti i biti posvećeni svemu onome što možete ga kontrolišete. 

Devica 

Mesec aktivira vaše polje poslovne saradnje i jako dobro se odražava na sve ono što treba da odlučite do kraja dana. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška iako tome ne pridajete značaj. 

Vaga 

U narednih nekoliko dana bićete optereceni sobom i svojim prijateljima. Ne možete dovoljno naći vremena za njihove potrebe i to vas najviše nervira. Obratite pažnju na imunitet. 

Škorpije 

Ljubomorne scene su moguće ako dopustite da se sve dešava pod uticajem vaših negativnih emocija. Na vama je da donesete bitnu odluku u vezi poslovne saradnje. Bolovi u leđima. 

Strelac 

Previse se oslanjate na intuiciju i ne planirate ništa onako kako je potrebno. Najvaznije je da se posvetite poslu i poslovnih aktivnostima do kraja i kvalitetno, jer možete upasti u veliki novčani problem.

Jarac 

Do kraja dana povoljne informacije dobijate od osobe u znaku Device. To je neko ko vas kako dobro poznaje i ume da proceni šta vam je potrebno. Situacija u kući je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da dominirate. 

Vodolija 

Ovo je savrsen dan da se vidite sa partnerom i da zajedno uzivate. Pokazite malo više razumevanja za svoje potrebe i želje jer partner isključivo gleda svoj interes. Glavobolja. 

Ribe 

Danas ste veoma ponosni na svoje saradnike i na način na koji ste sve uspeli da uradite. Dobijate pohvale od svih koji su poslovno bitni. Ljubavna situacija je na prekretnici. 

Komentari (0)
Loading