Dnevni horoskop za 26. januar, ČETVRTAK: Blizanci, sve vaše TAJNE izlaze na površinu, Rakovi su nezadovoljni kada je ljubav u pitanju

Vesti 25.01.2023 19:50 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni horoskop za 26. januar, ČETVRTAK: Blizanci, sve vaše TAJNE izlaze na površinu, Rakovi su nezadovoljni kada je ljubav u pitanju

Shutterstock

Ovan 
Danas je najvažnije da budete u skladu sa svojim odlukama. Osoba u znaku Lava vam je velika porodična podrška. Mogući problemi sa kičmom. 


Bik 
Sam početak dana je pod jakim uticajem vašeg neraspoloženja. Do kraja nedelje povedite računa o tome kako komunicirate sa voljenom osobom jer vam može mnogo toga zamerati. 


Blizanci
Merkur aktivirala vaše polje tajni i čuvajte se mogućih problema sa partnerom. Situacija u vezi zarade se stabilizuje i to vas dodatno motiviše. 


Rak 
Ljubavna situacija stabilna ali vi želite mnogo više. Komunikacija sa porodicom je na zavidnom nivou zahvaljujući vašoj želji da bude sve onako kako treba. 


Lav 
Danas se više bavite sobom i svojim željama jer ste umorni od drugih ljudi. Novac je stabilan ali su mogući manji problemi zbog uticaja mlađeg člana porodice. 


Devica 
Ne razgovarajte sa osobom u znaku Lava jer je moguće veliki sukob do kraja. Pokušajte da improvizujete poslovni sastanak i na taj način ćete spasiti sebe od poslovnog razočarenja. 


Vaga 
U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo kada je u pitanju posao i novac. Osoba u znaku Jarca vam daje dobre instrukcije ali vi ne želite da to prihvatite. 


Škorpija
Veoma ste ljubomorni i ne umete da iskontrolišete svoje negativne emocije. Pokušajte da se koncentrišete na posao i na sve ono što radite. Najvažnije da budete zadovoljni poslovnom stranom. 


Strelac 
Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna. Potrudite se da se što bolje pripremite za poslovni sastanak sa ljudima iz inostranstva. Mogući problemi sa zubima. 


Jarac 
Situacija sa partnerom je veoma intenzivna jer partner prolazi velike porodične procese. Osoba u znaku Lava vam dajem dobar savet kada su u pitanju zarade. 


Vodolija 
Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i jako je važno da se u tome pokažete na najbolji mogući način. Do kraja dana povedite računa o mogućim problemima sa organima za varenje. 


Riba 
Vaša situacija je veoma nezahvalna kada su u pitanju odnosi u kući. Mlađi član porodice vas opterećuje svojim problemima posebno kada su u pitanju novčani problemi. 

 

Komentari (0)
Loading