Njima se osmehuje ogromna sreća: Tri znaka zodijaka koja će pronaći srodnu dušu u februaru

Vesti 28.01.2023 22:00 0

Venera je ušla u Ribe 26. januara 2023. godine, što znači da će tri horoskopska znaka konačno pronaći svoju srodnu dušu.

Njima se osmehuje ogromna sreća: Tri znaka zodijaka koja će pronaći srodnu dušu u februaru

Printscreen/Youtube

Venera u Ribama donosi ideju o potpunom otpuštanju i otkrivanju da je ovo "otpuštanje" istinsko, a zauzvrat ćemo dobiti sve što nam je potrebno. Jer kada stvari ne forsiramo, one dolaze same. Proverite da li ste među ova tri horoskopska znaka koji će u ovom periodu pronaći svoju srodnu dušu:


1. Bik (20. april - 20. maj)

Da je tako, bili biste u vezi sa partnerom koji vas poznaje iznutra i spolja i prihvata vas „onakvim kakvi jeste“. Ne pokušavate aktivno da ostvarite tu želju i upravo zbog toga će vam se desiti takva veza.

Ovo vreme je prilika da upoznate nekoga sa kim nije samo zabavno, već ima nešto posebno i osećate da treba da ga bolje upoznate. Ukratko, odlučili ste da napustite ideju o pronalaženju srodne duše, samo da biste dali univerzumu do znanja da vam on ne treba i da možete preživeti bez njega. Upravo zbog toga će univerzum dati Biku partnera kakvog su oduvek želeli.


2. Blizanci (21. maj - 20. jun)

Pošto ste veoma intuitivni, možete unapred da procenite da li je osoba dobra za vas ili opasna po vaše zdravlje. Ranije niste znali razliku, što vas je često ostavljalo slomljenim srcem. Sada su stvari drugačije; vi ste pronicljiviji i imate različite ciljeve u ljubavnim odnosima. I iznad svega, želiš prijatelja. Ne zanima vas brza ljubav ili burna romansa; želite nešto što će trajati i kvalitetnu osobu sa kojom ćete podeliti svoj život. Tokom Venere u Ribama, Blizanci će otkriti da nije tako teško kao što su mislili i da univerzum misli na njih. To će postati očiglednije kada upoznate svoju srodnu dušu, što se može dogoditi od 26. januara pa nadalje.

3. Ribe (19. februar - 20. mart)

Venera u Ribama kuca na vaša vrata i daje vam do znanja da neko u vašem životu moli za vašu pažnju. Iako to možda zvuči malo čudno, evo stvari: postoji neko koga poznajete sa posla ili iz grupe sa kojom ste povezani, a ta osoba je toliko dobra za vas da bi se isplatilo da je bolje upoznate. Ta osoba bi mogla da bude vaša srodna duša. Retko o ljudima razmišljamo kao o „namenjenim nama” samo zato što to zvuči previše romantično ili poetično, ali danas vam je ta osoba u očima i videćete je u drugačijem svetlu.

 
Komentari (0)
Loading