Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 30. januar: Device, došlo je vaših "pet minuta", Blizanci, ne povlačite ozbiljne poteze ovih dana

Vesti 29.01.2023 18:40 0

Evo šta vam zvezde pripremaju za sutra

Dnevni horoskop za PONEDELJAK, 30. januar: Device, došlo je vaših "pet minuta", Blizanci, ne povlačite ozbiljne poteze ovih dana

Shutterstock

 

Ovan 

Veoma ste dobro raspoloženi što pozitivno utiče na vaše odnose na poslu. Situacija u krugu porodice se stabilizuje zahvaljujući starijem članu porodice. Obratite pažnju na kolena. 


Bik 
Venera aktivira vaše polje ljubavi i bićete veoma lepo raspoloženi u društvu voljene osobe. Najvažnije je da budete poslovno aktivne posebno kada su u pitanju sastanci sa nadređenima. 


Blizanci
Do kraja dana povedite računa o tome kako razgovarate sa voljenom osobom. Vaše emocije su totalno u disbalansu sa onim što pričate. Nemojte da izgubite poverenje drage osobe zbog vaše nepažnje. 


Rak 
Vaša situacija na poslovnoj strani je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da uvek budete u prvom planu. Sačekajte da se smire strasti pa partneru otvoreno recite šta vam smeta. 


Lav 
Sunce aktivira vaše polje porodičnih odnosa i bićete aktivni u vezi porodičnih obaveza. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka ali naćićete način da to sve savladate na vreme. 


Devica 
Vaša poslovna situacija je veoma stabilna zahvaljujući vašoj dobroj organizaciji. Emotivna strana je veoma prazna jer partner je veoma distanciran u emotivnom smislu. 


Vaga 
Povedite računa o tome kako se osećate jer to može mnogo da utiče na sve vaše životne obaveze. Do kraja dana budite spremni na kompromis kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. 


Škorpija
Ovo je veoma specifičan dan jer je moguće da do vas stižu veoma neprijatne informacije u vezi vaše poslovne pozicije. Budite spremni na razgovor koji je otvorenog tipa sa poslovnim saradnicima. 


Strelac
Do kraja dana bićete veoma stabilno raspoloženi zbog činjenice da ste postigli veoma dobre poslovne rezultate za inostranstvom. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška i imajte na umu to kada se poslovno aktivirate. 


Jarac 
Bićete veoma negativno iznenađeni partnerovom reakcijom. Pokušajte da kontrolišete svoje emocije i svoja očekivanja kada su u pitanju odnosi u ljubavi. Mogući problemi sa kičmom. 


Vodolija
Nemojte dozvoliti da drugi kontrolišu vaš život naročito kada su u pitanju poslovne i materijalne oblasti. Situacija u krugu porodice je veoma stabilna i to je za vas veliki pozitivan podstrek. 


Riba 
Tokom dana očekujte povoljne vesti u vezi poslovne situacije. Osoba u znaku Lava može biti veoma dobro raspoložena i da nam pomogne kada su u pitanju vaše poslovne transakcije. Zdravlje je odlično. 
 

Komentari (0)
Loading