Ove horoskopske znake čeka pakao ove nedelje: Da li ste među njima?

Vesti 16.04.2023 16:33 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

zima

Pexels

Ovan

Ovo je veoma dobar početak radne nedelje posebno kada su u pitanju vaši odnosi sa saradnicima. Do kraja dana očekuju vas povoljne vesti što se tiče poslovnog puta ili saradnje sa inostranstvom.

Bik 

Venera pravi dobar aspekt sa vašim Suncem i to vam donosi stabilnost unutar života. Ljubavna situacija je stabilna ali ste vi željni pažnje i razumevanja. 

Blizanci

Dan počinjete veoma užurbano zbog velikih obaveza koje ste nagomilali sami sebi. Do kraja dana okrenite se sebi i svemu onome što radite jer u tome možete naći potpuni mir. 

Rak 

Narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više ali vi ste veoma emotivno rasejani. Potrudite se da dovedete sebe u što boljoj emotivnoj situaciji jer na taj način bićete produktivni na poslu. 

Lav

Situacija sa osobom u znaku Ovna je veoma zategnuta jer nemate iste poglede na poslovne planove. Do kraja dana očekuje vas sukob u krugu porodice zbog vaše tvrdoglavosti. 

Devica 

Okrenite se sebi i svojim obavezama jer je to način da sebe pozitivno oraspoložite. Do kraja dana pozitivne vesti od osobe u znaku Jarca u vezi potencijalne zarade. Problemi sa kičmom. Zdravlje je odlično. 

Vaga 

Ovo je veoma intenzivan period posebno kada su u pitanju odnosi na poslu. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška i probajte da zajedno odradite sve što možete. 

Škorpija

Previše ste tvrdoglavi i ne želite da razgovarate sa partnerom. Najradije bi sve prekinuli i bili sami. Vaše negativne emocije probajte da kontrolišete jer uništavaju vaše emotivno zdravlje. 

Strelac 

Situacija u kući je pod kontrolom ali vi previše dajete na značaju mlađim članovima porodice. Mogući problemi sa spavanjem jer ste preopterećeni tuđim problemima. 

Jarac 

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i do kraja dana bićete posvećeni poslu i poslovnim saradnicima. Ljubavna situacija je stabilna zahvaljujući vašoj želji da bude sve kako treba. 

Vodolija

Vaš odnos sa partnerom je na velikoj prekretnici zbog vaše potrebe da dominirate. Pokušajte da budete što otvoreniji iskreniji prema sebi ali i prema partneru. Mogući problemi sa stomakom. 

Ribe 

Danas je veoma loše raspoloženi zbog negativnog uticaja drugih ljudi. Potrudite se da budete sebi najbitniji posebno kada su u pitanju odnosi unutar kuće. Glavobolja. 

Komentari (0)
Loading