Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 9. februar: Ovnovi, očekuje vas POSLOVNI put, Jarčevi, danas nije vaš dan

Vesti 08.02.2023 18:26 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 9. februar: Ovnovi, očekuje vas POSLOVNI put, Jarčevi, danas nije vaš dan

Shutterstock

 

Ovan 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim informacijama u vezi poslovnog puta. Povedite računa o mogućim problemima sa stomakom. 

 

Bik

Danas ćete biti veoma aktivni kada su u pitanju odnosi sa drugim ljudima posebno sa osobom u znaku Lava. Od te osobe vam zavisi raspoloženje tokom celog dana. 

 

Blizanci

Komunikacija sa osobom u znaku Jarca vas izuzetno nervira ali to je neko ko ima veliki poslovni uticaj na vas. Najbolje je da budete spremni na kompromis da ne bi imali poslovnih problema . 

 

Rak 

Do kraja ove nedelje povedite računa o tome koliko sebe emotivno trošite kada su u pitanju ljubavni odnosi. Partner je veoma ljubomoran jer ga vi već dugo izazivate. Glavobolja. 

 

Lav 

Danas ćete otkriti jednu važnu informaciju u vezi posla ali vas to neće previše uznemiriti. Do kraja dana povedite računa o tome na koji način komunicirate sa osobama oko vas. 

 

Devica 

Ovo je poseban dan jer ćete biti pod uticajem svojih emocija iz prošlosti. Ne dozvolite da vas prošlost preplavi jer vas to može odvesti u pogrešnom emotivnom pravcu. 

 

Vaga 

Tvrdoglavost se ponašate previše ljuti na partnera jer vas ne razume. Nemojte kriviti druge ljude, sagledajte svoje probleme. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. 

 

Škorpija

Sada je pravo vreme za individualne aktivnosti i to će vas najviše oduševiti. Do kraja dana bićete pod uticajem Venere i njenih aspekara. Čuvajte svoj imunitet. 

 

Strelac 

Vama je najvažnije da sačuvate svoju slobodu. Posebno vam je to potrebno zbog mogućih problema sa poslovnim partnerima. Ljubav je na velikoj klackalici. 

 

Jarac 

Vaše ambicije dolaze u prvi plan zbog potrebe da se nametnete ljudima oko vas. Situacija u kući je veoma napeta zbog problema u komunikaciji. Zubobolja. 

 

Vodolija 

Sačekajte reakciju partnera pa onda pokrenite razgovor otvorenog tipa. Sada je pravo vreme za to. Do kraja dana povedite računa omogućim problemima sa kičmom. 

 

Ribe 

Situacija u krugu porodice je veoma opuštajuća što vas čini zadovoljnim i srećnim. U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo kada je u pitanju odnos sa partnerom.

Komentari (0)
Loading