Stiže nam POMRAČENJE MESECA za samo ŠEST DANA! Nekom se život MENJA IZ KORENA, a ovaj ZEMLJANI znak mora ŠIROM da OTVORI OČI!

Najžena Vesti 13.11.2021 15:51 0

Pomračenje Meseca u Biku odraziće se na svaki znak

Stiže nam POMRAČENJE MESECA za samo ŠEST DANA! Nekom se život MENJA IZ KORENA, a ovaj ZEMLJANI znak mora ŠIROM da OTVORI OČI!

unsplash.com

Pomračenje Meseca, koje očekujemo 19. novembra,  kažu astrolozi, ove godine će se odraziti na svaki deo našeg života, stižu neočekivane promene i događaji, a pitanja ljubavi, novca i samopouzdanja biće na testu.

Ovan

Nepredvidivi Mesec povlači vas u želju za rizikom, ali nikako nije dobro da to bude rizik u finansijskom smislu! Pazite se nepredviđenih troškova i nemojte u ovom periodu da se igrate s rizičnim investicijama.

Bik

Pomračenje Meseca u vašem znaku za vas označava veliku metamorfozu. Naučićete nove stvari o sebi i svom karakteru, ali i ljudima koji vas okružuju. Stvari koje ste smatrali skrivenim izlaze na videlo!

Blizanci

Iako ste inače skloni avanturi i volite promene, ovo pomračenje Meseca vam ne prija, Blizanci! Bolje se primirite i pritajite da ne biste doživeli neprijatnosti, jer je ovo neobičan period za vas. Pokušajte da se opustite i što više vremena provedete "ušuškani" kod kuće s dragom osobom.

Rak

Pomračenje je u vašoj 11. kući i odraziće se na vaša prijateljstva. Pazite šta kome pričate, da vam ne bi izletelo nešto što ne treba svi da čuju. S druge strane, u vama će se probuditi želja da budete mirotvorac i možda posredujete u nekom pomirenju koje već dugo vreme "muči" vaš društveni krug.

Lav

Vaš posao i uspeh u senci su pomračenja, spremite se na velike promene! Trenutni projekti mogu neočekivano ili iznenadno da se završe, mogući su gubici na poslu, ali sve vam to otvara nove puteve. Ako budete vredni i pažljivi, sledi vam nova prilika!

STARI NARODNI TRIK DONOSI BOGATSTVO: Ubacite OVU STVAR u novčanik i gledajte kako se novac "LEPI" za vas!

Devica

Za Device će ovaj period biti posvećen ostvarivanju želje koju već dugo imaju. Zvezde kažu, samo napred, šta god to bilo - neka romansa, novi posao ili čak neka aktivnost ili hobi o kojem dugo maštate!

Vaga

Osećaćete se kao da ste razvili superherojske moći, da čitate ljudima misli i vidite čak i ono što smatraju duboko sakrivenim. Ova izražena intuicija zahvatiće svaku sferu vašeg života, videćete istinu i u ljubavi, i na poslu. Ali sasvim je drugo pitanje da li će vam se ta istina dopasti...

Škorpija

Na vašu vezu će najviše uticati pomračenje Meseca, pred vama je veliki period introspekcije. Zavirite u sebe i otkrijte šta zaista želite iz veze u kojoj ste trenutno. Ako niste zadovoljni, vreme je za promene, a zvezde kažu da vam u narednom periodu stiže i nova ljubav!

Strelac

Vaša rutina promeniće se iz korena, iako inače volite da je sve uređeno i sređeno, odjednom vas zvezde bacaju u neistražene teritorije! Bilo da je to u kući ili na poslu, pronalazite nove načine da obavite sve što treba i iz vas izbija kreativnost!

Jarac

Pomračenje Meseca odvija se u vašoj petoj kući, kreativnost i romantika su izraženiji nego ikada! Strast će se pokazati na dva načina - najpre u spavaćoj sobi, ali potom i u vašoj želji da se konačno bavite nečim kreativnim. Iskoristite oba naleta inspiracije!

Nepogrešiv HOROSKOP za DEVICE: Njima malo treba za SREĆU, ovaj znak uradiće sve da se osećaju JOŠ BOLJE, a evo gde NAJVIŠE GREŠE!

Vodolija

Emotivnih nekoliko dana je pred vama, moguće je da su u pitanju porodične "drame", teška sećanja ili neke lične bitke koje vodite iznutra. Pomračenje je na nebu ali je u vama svetlost koja sve te stvari obasjava i iznosi na videlo. Skupite snagu i obračunajte se s njima, jedino tako ćete moći da rastete i napredujete.

Ribe

Neobična otkrića i odnosi biće u ovom periodu. Saznajete nešto što vam otvara neverovatnu priliku. Zvezde kažu da uključite sva čula, otvorite četvore oči, kako ne biste propustili tu važnu informaciju. Tek kada budete znali šta je, znaćete šta je vaš sledeći korak.

Komentari (0)
Loading