Dnevni horoskop za UTORAK 21. februar: Ovnovi, odmarajte što više, Vodolije, situacija u ljubavi je nepovoljna

Vesti 20.02.2023 17:30 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni horoskop za UTORAK 21. februar: Ovnovi, odmarajte što više, Vodolije, situacija u ljubavi je nepovoljna

Shutterstock

Ovan 

Moguće je da ćete emotivno biti zadovoljni onim što ste postigli ali osoba u znaku Lava vam nije poslovno nakloljena. Mogući problemi sa glasnim žicama. 

Bik 

Danas ste pod velikim uticajem drugih ljudi posebno kada je u pitanju situacija na poslu. Potrudite se da sačuvate svoje živce jer partner je veoma loše raspoložen ovih dana. 

Blizanci

Osoba u znaku  Device vam postavlja velike zahteve u poslovnom smislu. Najbolje bi bilo da uradite ono što mislite da je potrebno i ne gledate druge ljude. Mogući problemi sa kičmom.

Rak

Do kraja dana bićete pod jakom tenzijom zbog loših odnosa u krugu porodice. Osoba sa kojom blisko sarađujete je veoma nervozna i tu nervozu prenosi na vas. Čuvajte svoje zdravlje.

Lav

Danas ste previše emotivno promenljivi i to utiče negativno na vaše odnose na poslu. Mogući problemi unutar kuće zbog vaše potrebe da budete previše direktni i otvoreni.

Devica 

Ljubavnq situacija je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da budete posvećeni i odani. Posao je veoma loše odradjen zato što ne možete da se koncentrišete onako kako je potrebno. 

Vaga

Na početku ste veoma zanimljivog odnosa sa osobom u znaku Jarca i potrudite se da budete posvećeni tom odnosu. Situacija u krugu porodice najviše zavisi od vas i od vašeg miroljubivog stava. 

Škorpija

Tvrdoglavo branite svoje stavove iako znate da niste u pravu.  Pokušajte da se smirite i da ne prenosite svoju nervozu na druge ljude. Mogući problemi sa grlom. 

Strelac 

Do kraja dana imaćete probleme sa glasnim žicama i sa štitnom žlezdom. Posvetite se malo više svom zdravlju jer ste to zapostavili unazad nekoliko meseci. 

Jarac 

Poslovno ste veoma aktivni i planirate da udjete u nove poslovne mogućnosti sa inostranstvom. Osoba u znaku Lava vam je velika poslovna podrška posebno kada su u pitanju novčane transakcije. 

Vodolija 

Danas ćete biti okupirani stvarima u vezi vaše poslovne situacije koja se već neko vreme ne rešava. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom na nervnoj bazi. 

Ribe 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zbog vaše mogućnosti da pomognete ljudima oko sebe. Mogući problemi sa stomakom, povedite računa o tome. 

Komentari (0)
Loading