Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 16 novembar: VODOLIJE danas se posvetite sebi, potrebno vam je to, a LAVOVE muči zdravstveno stanje, pazite se

Vesti 16.11.2021 07:59 0

Evo kome su zvezde danas malo više naklonjene

Dnevni HOROSKOP za UTORAK, 16 novembar: VODOLIJE danas se posvetite sebi, potrebno vam je to, a LAVOVE muči zdravstveno stanje, pazite se

Pexels/RODNAE

Ovan

Situacija u krugu porodice je jako zategnuta zbog nekih nerazjašnjenih odnosa. Čuvajte se i ne utičite na druge. Svako ima pravo na svoj izbor. 

Bik 

Utorak je dan kada vam se poslovna situacija komplikuje. Potrudite se da budete svoj na svome i da ne dozvolite da drugi utiču na vas posebno ljubavni partner. Mogući problemi sa stomakom. 

Blizanci

Pozicija Meseca i Marsa kod vas izaziva osećaj napetosti pa se danas emotivno povucite. Do kraja dana povoljne vesti u vezi novog poslovnog projekta. Osoba u znaku Raka vam je velika poslovna podrška..

Rak 

Emotivni i ljubavni odnosi su danas u prvom planu jer je partneru potrebna vaša podrška. Tokom dana imate lepo iznenađenje od vašeg prijatelja. Zdravlje je stabilno. 

Lav 

Shodno vašem znaku vi očekujete ono najbolje za vas, ali potrudite se danas da budete skromni posebno kada je u pitanju poslovna i novčana strana. Mogući problemi sa pritiskom. 

Devica 

Već neko vreme ste veoma potišteni zbog nekog člana porodice. Danas ćete moći da pomognete toj osobi. Imaćete iznenadan poziv iz inostranstva u vezi poslovnog projekta. 

Vaga 

Odnosi sa decom ili sa mladima su danas "na repertoaru". Budite maksimalno posvećeni tome jer će nas to dodatno relaksirati. Do kraja dana mogući problemi sa stomakom. 

Škorpije 

U ovom periodu vas očekuju veliki poslovni zadaci, a tokom današnjeg dana je bitno da se dobro organizujete u vezi toga. Emotivna situacija je komplikovana i to vas pomalo brine. Na vama je da budete strpljivi i mudri. 

Strelac 

Vaša potreba za slobodom je uvek naglašena, ali je danas posebno bitno da budete slobodni i da slobodno odlučite o vašoj poslovnoj situaciji. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška po pitanju posla. 

Jarac 

Danas vas posebno brine šta će se dešavati na planu posla. Očekuje vas zahtevan poslovni sastanak. Situacija u ljubavi je stabilna. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna. 

Vodolija 

Danas je poseban dan i okrenite se malo više sebi i svojim unutrašnjim problemima. Jedan član porodice vas izuzetno nervira već neko vreme I danas ćete oprostiti sve ono što mu zamerate. 

Ribe 

Današnja situacija u krugu porodice je veoma napeta i to vas čini izuzetno nervoznim. Posvetite pažnju vašem zdravlju posebno mogućim problemima sa zubima. 

Komentari (0)
Loading