Često nesvesno šarate po papiru? Evo šta ti crteži govore o vama: Vi ste uporni, uplašeni ili potajno želite da budete u CENTRU PAŽNJE

Vesti 16.11.2021 18:05 0

Verovali ili ne, ali iza ovih banalnih pokreta ruke krije se ozbiljno značenje

Često nesvesno šarate po papiru? Evo šta ti crteži govore o vama: Vi ste uporni, uplašeni ili potajno želite da budete u CENTRU PAŽNJE

Shutterstock

Da li i vi dok razgovarate telefonom crtate po papiru linije, krugove, cvetove? Oblici koje najčešće “šarate” govore o tome kakvo je vaše emocionalno stanje i koje misli vam se vrte kroz glavu. Simetrični oblici pokazuju ljubav prema redu i sklonost ka planiranju.

Životinje

To može biti indikacija emocije koju preživljavate tog dana. Ako su to tigar ili vuk - to pokazuje da skrivate agresiju. Dok je crtanje zeca ili veverice znak da tražite pomoć ili podršku.

Ako crtate stalno istu životinju, to pokazuje da se upoređujete s njom, što može da bude odraz vašeg ponašanja ili ličnosti.

Ljudski likovi

Ako crtate jednostavne ljudske oblike to može da pokaže kako se osećate bespomoćno ili želite da se rešite neke odgovornosti.

Ako su crteži ljudi detaljniji, to je znak da ste emocionalno nestabilni i želite da se odvojite, izolujete od drugih ljudi.

Kvadrati, geometrijski oblici

To pokazuje kako imate čvrste ciljeve i uverenja, i da uglavnom ne krijete svoje mišljenje o drugima, kao i da ste u svemu uporni.

Zvezde

Želite da budete u centru pažnje i jako vam je važno da budete primećeni.

Ako zvezde koje crtate imaju mnogo različitih tačaka ili su odvojene jedna od druge, to može da bude rani znak depresije, piše "24sata.hr".

Šahovska ploča

Ovo može da pokazuje kako ste se našli u vrlo neprijatnoj situaciji. Ako crtate ovo često, verovatno patite od ličnih problema koji su skriveni u vašem umu, a povezani su s nemogućnošću da se nosite s njima. Moguće je i da ozbiljno sumnjate u put kojim ste krenuli u životu.

Krugovi i prstenovi

Ovo pokazuje da imate želju da se povežete s drugim ljudima i radite zajedno s njima.

Oni su znak da se osećate usamljeno i isključeno od ostatka sveta, kao i da ne dobijate dovoljno pažnje od drugih.

Komentari (0)
Loading