Dnevni HOROSKOP za SREDU, 17. novembar: Dok RIBAMA stiže novac iz inostranstva, OVNOVIMA se ne piše baš najbolje!

Vesti 17.11.2021 07:59 0

Pripremite se za brojne lepe svari, ali i one, ne tako prijatne

Dnevni HOROSKOP za SREDU, 17. novembar: Dok RIBAMA stiže novac iz inostranstva, OVNOVIMA se ne piše baš najbolje!

unsplash.com

Ovan 

Vaša situacija je stabilna i nećete imati mnogo  potrebe da se bavite poslom tokom današnjeg dana. Ljubav vam daje krila i bićete pozitivno iznenađeni od strane partnera. 

Bik 

Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna jer od toga vam zavisi narednih nekoliko dana posao. Ljubavna situacija je stabilna. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Tokom dana moguće je da ćete naći način da rešite svoje emocije. Budite sigurni u sebe i to vam je dovoljno. Problemi sa kičmom. 

Rak 

Zdravlje vas danas opterecuje i to vas čini uznemirenim. Posvetite se sebi i svojim potrebama. Posao može da sačeka. Moguci problemi sa glavoboljom.

Lav 

Do kraja dana povoljne vesti iz kruga prijatelja. Podrška od osobe u znaku Ovna vam je velika stvar posebno kada je u pitanju poslovna budućnost.  Ljubav vam je komplikovana. 

Devica

Tokom današnjeg dana imaćete nekoliko razgovora sa potencijalnim saradnicima. Budite spremni na saradnju iako vam nije do toga. 

Vaga 

Danas je veoma nestabilna energija od strane ljudi sa kojima saradjujete. Okrenite se svojim prijateljima i oni vam daju pravu meru u svemu. 

Škorpija

Tokom ovog dana bićete jako zadovoljni svojim poslovnim obavezama koje ste već ispunili. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Zdravlje je odlično. 

Strelac

Jupiter vam daje snagu i to je ono što vas čini srećnim. Pregovarate za neki put koji je moguć tokom ovog meseca. Vaša energija je jako pozitivna. 

Jarac 

Novčana sredstva su vam u porastu i to vas čini srećnim. Do kraja dana povoljne vesti iz kruga porodice u vezi nekretnine. Ljubav je stabilna i to vas čini srećnim. 

Vodolija 

Tokom ove nedelje imaćete nekoliko razgovora sa partnerom i to će vas dodatno nervira. Partner vam mnogo toga zamera. Zdravlje je odlično. 

Ribe 

Tokom ove nedelje moguće je da nadjete način da napredujete na planu posla. Novac stiže iz inostranstva. Partnerski odnos je veoma nestabilan. Okrenite se sebi. 

Komentari (0)
Loading