Dnevni HOROSKOP za subotu 4. mart: Bikovi, neko očekuje vaše izvinjenje, Rakove očekuje veliko iznenađenje

Vesti 03.03.2023 20:00 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene sutra

Dnevni HOROSKOP za subotu 4. mart: Bikovi, neko očekuje vaše izvinjenje, Rakove očekuje veliko iznenađenje

Shutterstock

Ovan 

Situacija u kući je veoma napeta zbog vašeg tvrdoglavosti i ne možete da se dobro organizujete sa sobom. Pokušajte da povede računa malo više o svom zdravlju i o načinu komunikacije..

Bik 

Veoma ste napeti i negativno raspoloženi zbog negativnog uticaja Marsa. Situacija se menja samo onda kada naučite da se izvinete voljenoj osobi. Mogući problemi sa kičmom..

Blizanci

Bićete pod jakim uticajem drugih ljudi posebno oni koji vam "sole pamet". Nemojte da dozvolite da vas to sve deprimira, nađite način da se okrenete sebi i svojim planovima. 

Rak 

Do kraja dana bićete veoma dobro raspoloženi jer nam stižu fenomenalna informacije u vezi letovanja. Situacija u kući je stabilna zahvaljujući vašim zaštitničkim ponašanjem.

Lav

Budite bez brige i ne dozvolite da vas drugi iznerviraju za male stvari. Situacija u krugu porodice je veoma aktivna jer se očekuju velike krupne promene u vezi nasledstva.

Devica

Ovo je jedan miran dan kada posvećujete sebi i brinete se isključivo o svojim planovima. Do kraja dana od vas zavisi kakav će vam biti dan. Ne dozvolite da drugi utiču negativno.

Vaga 

Ovo je veoma zanimljiv period jer mnogo toga treba da rešavate u vezi poslovne situacije. Voljena osoba vam pruža dovoljno razumevanja i podrške.
Problemi sa stomakom. 

Škorpija

Mesec aktivira vaše polje tajni i okrećete se sebi i onome što vas uznemirava ovih dana. Tvrdoglavo branite svoje stavove iako znate da to nije u redu.

Strelac

Vaša potreba za slobodom.je predominantna i partnerski odnos vam trpi zbog toga. Potrudite se da sve to rešite na jedan civilizovan način. Problemi sa spavanjem.

Jarac

Pokušajte da se stvari ostavite po strani i da se odmarate ovih narednih nekoliko dana. Ljubav je veoma stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da stvari dovedete u savršenom redu. 

Vodolija 

Bićete lepo raspoloženi zahvaljujući vašem odnosu prema sebi. Najvažnije da izvučete dobre pouke iz onih iskustava koji su se dešavali ovih dana. 

Ribe 

Danas je veoma posvećeni ljubavi i ljubavnim događajima. Partner je veoma srećan i uzvraća vam istom merom. Povedite računa o mogućim problemima u krugu porodice. 
 

Komentari (0)
Loading