Dnevni horoskop za UTORAK, 7. mart: Ovnovi, na ljubavnom planu vam nikako ne ide, Vodolije, do kraja nedelje će vas pratiti OVAJ problem

Vesti 06.03.2023 21:00 0

Evo šta vam zvezde poručuju za sutra

Dnevni horoskop za UTORAK, 7. mart: Ovnovi, na ljubavnom planu vam nikako ne ide, Vodolije, do kraja nedelje će vas pratiti OVAJ problem

Shutterstock

Ovan 

Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi posla. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vašeg angažovanja na poslu. Glavobolja. 

Bik 

Danas ste veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim prijateljima. Osoba u znaku Lava može da vam pomogne da dodjete do potrebnih informacija u vezi poslovnog puta. Zdravlje je odlično. 

Blizanci

Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da budete sto efikasniji. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava koja je poslovno iznad vas. Bolovi u kičma.

Rak 

Tvrdoglavo odbijate da se posvetite svemu onome što je uticalo na vas. Budite sigurni u sebe i svoje stavove posebno u vezi poslovne situacije. Saradnja sa partnerom je veoma komplikovana. 

Lav

Do kraja dana povedite računa o mogućim blokadama na emotivnom planu. Porodica vas opterećuje dodatnim aktivnostima koje su vam veliki teret. 

Devica 

Tokom dana najbolje je da se okrenete sebi i svojim planovima za naredni period. Venera u vasem emotivnim aspektu pruža vam dobre ljubavne mogućnosti. Problemi sa spavanjem. 

Vaga 

Danas vam je izuzetno lep dan jer ste previše emotivno zadovoljni svojim planovima za budućnost. Osoba u znaku Lava vam šalje pozitivne vibracije i širite dobre vibracije. 

Škorpija

Danas ste veoma negativno raspoloženi zbog vaše potrebe da budete stalno u centru pažnje. Pokušajte ponovo da se posvetite sebi i da preispitate sebe i svoje stavove. 

Strelac 

Tokom dana najbolje je da koristite svoje emocije i svoje stavove da zaštite sebe i svoj život. Pokrenite se poslovno do kraja nedelje. Zdravlje je stabilno ali moguć problem sa imunitetom. 

Jarac 

Bićete veoma aktivni poslovno i to vam je potrebno da bi se sastavili sa sobom i sa svojim planovima. Okrenite se sebi i drugima jer je to najbolje za vas. Porodica vas mnogo pritiska. 

Vodolija 

Danas ste veoma zainteresovani da se bavite stvarima koje nisu Vase i to vam dobro ide. Do kraja nedelje mogući problemi sa spavanjem zbog stresnih situacija na poslu. 

Ribe 

Bićete skloni da se posvetite sebi jer se osećate uznemireno zbog vaše potrebe da se svima dopadnete. Čuvajte se duplih prijatelja i njihovih emotivnih ucena. Zdravlje je odlično. 

Komentari (0)
Loading