Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 20. novembar: Ovnovi, obratite više pažnje na svog PARTNERA, Ribe, pazite na KIČMU!

Nena Janković Vesti 20.11.2021 08:00 0

Prihvatite dešavanja otvorenog srca, biće vam sve lakše

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 20. novembar: Ovnovi, obratite više pažnje na svog PARTNERA, Ribe, pazite na KIČMU!

Pexels

Ovan 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz okruženja, važno je da držite poslovnu distancu. Ljubavni život vam je u stagnaciji. Glavobolje. 

Bik 

Vama je danas teško da se posvetite sebi i svojim potrebama. Najlakše funkcionišete kroz druge i to vam je najlakše. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška. 

Blizanci

Tokom dana imaćete jako dobar razgovor sa osobom u znaku Ribe. Ovo se odnosi na poslovnu saradnju. Novac vam je problem u narednih nekoliko dana. Problemi sa kičmom. 

Rak 

Ne donosite nove odluke koje su u vezi posla. Sačekajte decembar jer tek tada je moguce da se otvore nove poslovne prilike. Ljubav je stabilna. 

Lav 

Savladajte svoju energiju jer imaćete nekoliko razgovora u vezi posla. Bićete veoma zadovoljni svojim uspehom u vezi poslovnog projekta. Ljubav vas podržava. 

Devica 

Današnji dan iskoristite da se vidite sa partnerom i sa svojim prijateljima. Ovo je dan da se opustite maksimalno. Moguci problemi sa zubima. 

Vaga 

U toku ovog vikenda najbolje je da se okrenete ljudima oko sebe jer im je zaista potrebna vasa podrška. Posebno se ovo odnosi na poslovnu stranu. Zdravlje je odlično. 

Škorpija

Još uvek se oseca uticaj punog Meseca. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Lava. Taj razgovor je jako važan za nastavak saradnje. Partner je veoma nervozan. 

Strelac 

Vaša potreba da budete u skladu sa sobom je danas veoma naglašena. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva. Problem sa novcem rešavate preko osobe koje poznajete jako dugo. 

Jarac 

Vaša komunikacija je veoma nestabilna jer ste emotivno veoma loše. Pokušajte da se stabilizujete kroz partnerski odnos. Problemi sa kičmom. 

Vodolija 

Partnerski odnos je veoma komplikovan i to se vidi kao veliki problem koji ne možete rešiti. Do kraja dana moguće je da se vidite sa ljudima iz inostranstva. 

Ribe 

Tokom dana imaćete priliku da otvoreno pokažete svoje mišljenje u vezi porodice. Partner vam je velika podrška. Moguci problemi sa kičmom. 

Komentari (0)
Loading