Horoskop za NEDELJU, 12 mart: Vagama sledi ljubavno RAZOČARENJE, Strelčevi žele da se OSAME daleko od svih, ali ih jedna osoba koči!

Vesti 11.03.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde danas poručuju

Horoskop za NEDELJU, 12 mart: Vagama sledi ljubavno RAZOČARENJE, Strelčevi žele da se OSAME daleko od svih, ali ih jedna osoba koči!

Shutterstock

Ovan 
Do kraja dana bićete pod jakim uticajem saturnovih uticaja jer ste veoma emotivno zatvoreni. Čuvajte se duplih akcija kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Zdravlje je odlično. 


Bik 
Saturn pravi aspekt na Vase polje komunikacije i potrudite se da budete što bolji prema sebi i svojim planovima. Komunikacija sa partnerom može da bude problem ako ne naučite da se posvetite dovoljno. 


Blizanci
Merkur u Ribama je već napravio loše i negativne aspekte i ne možete da se posvetite svemu onome što ste planirali. Ljubavni odnosi su veoma nestabilni jer zbog Merkura ste veoma loše sa donošenjem odluka.


Rak 
Emocije su aktuelne teme narednih nekoliko dana i nećete moći da se okrenete sebi i svojim planovima. Sačekajte da prođe sve to što vas opterećuje u vezi poslovne situacije. 


Lav 
U narednom periodu bićete veoma dobro raspoloženi zbog činjenice da ste se prilagodili svemu onome što vam se dešava. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna prepreka jer je previde zahtevan i nema osećaj za saradnju. 


Devica 
Ovo je idealan period da se okrenete prvo sebi a onda i da sredite svoje emocije i svoje stavove u vezi budućih poslovnih obaveza. Osoba u znaku Bika je veoma komplikovana i utiče negativno na vas posebno kada je u pitanju posao. 


Vaga 
Bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i uopšte njegovim rečima. To će vas mnogo emotivno pogoditi i nećete moći da funkcionišete narednih nekoliko dana. Glavobolja. 


Škorpija
Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Nemate dovoljno energije da se posvetite sebi i svom zdravlju. Mogući problemi sa stomakom. 


Strelac
Sam početak dana biće pod utiskom osobe koja se već neko vreme meša u sve vaše poslove posebno kada je u pitanju posao sa inostranstvom. Budite mudri i na donosite nagle odluke do kraja dana. 


Jarac
Savršeno vladate situacijom i ne dozvolite da drugi vam remete planove za sam početak dana. Vi ste po prirodi ambiciozni ali gledajte danas da to ne forsirate već da naučite da je deo opuštanja jako važno za zdravlje. 


Vodolija
Danas ste veoma emotivni zbog određenih situacija iz prošlosti i partner prihvata i razume vaše ponašanje. Pobajte da se dobro organizujeze za naredni period jer ste pod uticajem Venere i očekuju vas veoma važni poslovni sastanci. 


Ribe
Merkur u Ribama stvara konfuziju i ne možete da donesete dobre odluke do kraja nedelje. Pokušajte da se fokusirate na sve ono što je moguće i realno jer je to vaš poslovni oslonac. Ljubav je veoma komplikovana. 
 

 

Komentari (0)
Loading