Dnevni horoskop za UTORAK, 14. mart: Ovnovi, tvdoglavost će vas SKUPO koštati, Ribe, vreme je da izađete iz ZIMSKOG sna

Vesti 13.03.2023 19:00 0

Evo šta vam zvezde predviđaju za sutra

Dnevni horoskop za UTORAK, 14. mart: Ovnovi, tvdoglavost će vas SKUPO koštati, Ribe, vreme je da izađete iz ZIMSKOG sna

Shutterstock

 

Ovan

Bićete veoma dobro raspoloženi zbog uticaja drugih ljudi a vaša poslovna situacija će ići u željenom pravcu. Povedite računa o mogući problemima sa kičmom. 


Bik
Do kraja ove nedelje bićete veoma uzbuđeni zbog novih vesti u vezi putovanja. U vezi posla imaćete mnogo toga da uradite ali velika podrška vam je osoba u znaku Ovna i to ce vam mnogo pomoći. Mogući problemi sa stomakom. 

Blizanci
Sve što ste radili do sada u vezi poslovne situacije biće veoma dobro ocenjeno od stručnih lica.  Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da dominirate. 


Rak
Loše se osećate  jer ne znate da napravite dobar balans kada su u pitanju odnosi u kući. Okrenite se malo više sebi i svojim prohtevima koje možete da zadovoljite veoma lako. Bitno je da želite. 


Lav 
Do kraja ove nedelje bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Jarca koja želi da vam poslovno bude putokaz. Novčana situacija je veoma problematična jer ne umete da budete racionalni. 


Devica
Do kraja nedelje imaćete mogućnost da razgovarate sa partnerom u vezi nekih stvari iz prošlosti. Budite racionalni i ne donosite nagle odluke kada su pitanju odnosi sa poslovnim ljudima. 


Vaga
Venera negativno utiče na sve ono što pokrenete jer ne umete da sačuvate svoj mir. Partnerski odnos je veoma nestabilan jer ste previše okrenuti potrebi da zadovoljite samo drugu stranu. 


Škorpija
Bićete veoma oduševljeni jednom činjenicom i to vama stvara poslovnu stabilnost. Do kraja nedelje imaćete jako zanimljive ponude u vezi poslovne saradnje sa ljudima iz inostranstva. Glavobolja. 


Strelac
U narednim danima stvarate jako dobre odnose sa osobom u znaku Lava koja vam je velika poslovna podrška. Ljubavna situacija se popravlja zahvaljujući uticaju drugih ljudi. 


Jarac
Morate mnogo više da se potrudite da bi zadovoljili želje svih ukućana. Osoba u znaku Lava stvara vam veliki pritisak jer ne može da sačeka vaše odluke. Ne osudjujte nikog. 


Vodolija

Ovo je veoma dobar dan za sve ono što ste planirali prošle nedelje a tiče se posla i poslovne komunikacije. 
Situacija u krugu porodice je stabilna zahvaljujući vašoj potrebi da sve dovedete na svoje. 


Ribe
Bićete posvećeni drugima jer na taj način ostvarujete unutrašnju emotivnu stabilnost. Obratite pažnju na moguće probleme sa kičmom i na problem sa stomakom. 
 
Komentari (0)
Loading