Dnevni horoskop za četvrtak, 16. MART: Jednom znaku stiže veliki NOVČANI dobitak

Vesti 15.03.2023 18:30 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene narednog dana

novac

Shutterstock

Ovan 

Sam početak dana obećava zato što ćete biti veoma dobro raspoloženi zbog pozitivnih vesti od osobe u znaku Device. Potrudite se da imate dobru komunikaciju sa partnerom zbog vaše budućnosti. 

Bik

Narednih nekoliko dana bićete pod jakim utiskom osobe rođene u znaku Lava i njenog pokušaja da vas animira poslovno. Nećete dozvoliti da išta utiče na vas u smislu poslovanja jer previše dobro znate svoje vrednosti. 

Blizanci

Danas je dan kada treba da se posvetite ljubavnim odnosima jer partner očekuje to od vas već neko vreme. Problemi sa stomakom na bazi stresa zbog nerešenih situacije u krugu porodice. Očekujte novčanu potporu danas. 

Rak

Nemojte dozvoliti da drugi utiču na vas jer previše ste emotivno rasejani unazad nekoliko nedelja. Bićete veoma posvećeni osobi u znaku Jarca jer od nje možete dobiti mnogo korisnih poslovnih saveta. 

Lav 

Napravite kompromis sa samim sobom i ne dozvolite da poslovna situacija bude na vašu štetu. Otvorite se finansijski i nemojte žaliti nijedan dinar koji ćete uložiti u vašu edukaciju li u poslovno putovanje. 

Devica 

Ovo je veoma specifičan dan jer ćete previše vremena provesti razmišljajući o prošlosti i osobi koja vam je bila emotivno bitna. Prošlost treba da ostane prošlost a vi treba da se okrenete sadašnjem trenutku. 

Vaga

Poslovna situacija je veoma nestabilna zahvaljujući partnerovoj želji da dominira. Najgore varijante postaju kada partner je i ljubav i posao. Obratite pažnju na probleme sa kičmom. 

Škorpija

Bićete preusmereni na drugu poslovnu stranu mada ćete to zameriti vašoj nadredjenoj osobi. Do kraja dana povoljne vesti od osobe koja živi i radi van zemlje. Pritisak varira. 

Strelac

Čuvajte se ogovaranje i tračeva jer možete biti predmet takve tematike kada je u pitanju posao i poslovni pregovori. Situacija u kući je stabilna zahvaljujući vašoj mogućnosti komunikacije. 

Jarac

Danas Sunce aktivira vaše polje poslovnih tajni i čuvajte se nekakvih problema koji ne možete baš da predvidite. Poslovna situacija je uvek nestabilna kada utiču drugi ljudi na to. 

Vodolija

Ljubav može da bude stabilnija samo ako se vi potrudite i pružite šansu partneru da pokaže svoje emocije. U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja želi poslovno da vam pomogne. 

Ribe 

Veoma ste nestabilni smisli i to se odražava na sve delove vašeg života. Čuvajte se naglih odluka od strane vaše poslovne saradnice koja je rođena u znaku Ovna ili Lava. 

Komentari (0)
Loading