Žene u ovom ZNAKU preferiraju mlađe muškarce: Za njih su pravi OTROV, flertuju sa njima čak i kada su BRAKU

Vesti 18.03.2023 20:40 0

Kada su u pitanju odnosi izmedju žene i muškarca, dva horoskopska znaka ( žene ) preferiraju mlađe muškarce i to su Blizanci i Strelčevi.

seks

Shutterstock

Najpre i jedan i drugi znak brzo gube interesovanje posebno ih umaraju i guše teme kao što su ozbiljnost i odgovornost u vezi. Retko kada pristaju na dugotrajne veze, imaju veliku potrebu da istražuju i upoznaju nove ljude u svom ljubavnom životu životu.  

Strelac žena  je prirodi neko ko obožava svoju slobodu i retko kada ulazi u brak, u ozbiljnu vezu ili pristaje na zajednički život. Njoj je jako važno da se ostvari na poslovnom i društvenom planu i smatra da je jako bitno da bude samostalna i psolovno uspešna do neke svoje 35 godine života. Njoj najviše prijaju muškarci koji su mlađi jer joj vraćaju energiju i to sa najbolje slaže sa muškarcem koji je rođen u znaku Vodolije. 

Kada je u pitanju osoba u znaku Blizanaca, njena energija je veoma jaka i dominantna posebno kada su u pitanju seksualnost i ljubavni odnosi. Njoj bi najbolje prijao mladji muškarac u znaku Lava ili Ovna jer je to veoma srodna seksualna energija koja bi ih na pocetku vezala. Ove žene vole da budu uvek u nekoj životnoj akciji posebno kada su u pitanju posao i društveni život. 

Komentari (0)
Loading