Dnevni horoskop za SREDU, 22. mart: Rak iritira okolinu, Strelac je u vrtlogu STRASTI

Vesti 21.03.2023 18:27 0

Proverite da li će vam zvezde narednog dana biti naklonjene

Dnevni horoskop za SREDU, 22. mart: Rak iritira okolinu, Strelac je u vrtlogu STRASTI

Shutterstock

Ovan

 U narednih nekoliko dana od vas očekuje mnogo posebno kada su u pitanju odnosi u krugu firme. Osoba u znaku Bika vam je velika poslovna podrška i imajte to na umu. Zdravlje je odlično. 

 Bik 

Danas ćete biti posebno ponosni na sebe i na sve ono što ste radili unazad nekoliko dana. Partner vam zamera što ste jako ljubomorni i što javno pokazujete to. Glavobolja. 

 Blizanci

 Bićete u komunikaciji sa sobom I to je najvažniji deo ovog dana. Potrudite se da sačuvate svoje dostojanstvo kada su u pitanju rasprave u krugu porodice. Nije sve tako crno. 

 Rak 

 Tvrdoglavo se ponašate u odnosu na članove porodice i to iritira najmlađeg člana porodice. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete u centru pažnje. 

 Lav 

 Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja je veoma komplikovana i to utiče negativno na vas. Čuvajte se duplih prijateljskih akcija, jer već dugo pravite velike promene u krugu prijatelja. 

 Devica

 Bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom i to vam može mnogo toga rešiti za vaš budući odnos. Do kraja dana povedite računa o mogućim blokadama od strane roditelja koji nemaju razumevanje za vas. 

 Vaga 

 Niste previše otvoreni za sve ono što se dešava partneru i bićete usmereni samo na ono što vas interesuje. Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa prijateljima i to ostavlja pogrešan utisak o vama. 

 Škorpija

 Naučite da se ponašate u skladu sa svojim emocijama u suprotnom bićete veoma loše ocenjeni od strane ljudi sa kojima se družite. Partnerski odnos trpi zbog vaše potrebe da stalno dominirate i pričate u jednom licu jednine. 

 Strelac

 Danas ste veoma dobro aktivirani u smislu posla i poslovnih ambicija ali budite oprezni kada su u pitanju odluke.  Emocije su vam veoma uzburkane zbog uticaja partnerove tvrdoglavosti. 

 Jarac 

 Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Bika i to će biti veoma dobro prihvaćeno od strane vaših poslovnih saradnika. Od vas zavisi kako će se završiti poslovna saradnja sa ljudima iz inostranstva. 

 Vodolija 

 Bićete pod jakim uticajem osobe koja več neko vreme se oseća veoma dobro u vašem društvu. Ali vi nemate potrebu da neke stvari širite i započinjete u emotivnom smislu jer imate svoj cilj kada su u pitanju ljubavni odnosi. 

 Ribe 

 Bićete veoma aktivni i otvoreni u odnosu na partnerski odnos. Ne želite da iko donosi pogrešne konstatacije o vama. Čuvajte se naglih odluka u vezi posla i poslovnih obaveza. Zdravlje je stabilno. 

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading