Dnevni horoskop za PETAK, 24. MART: Vagama je LJUBAV u krizi, Vodolijama stiže LOŠA vest!

Vesti 23.03.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni horoskop za PETAK, 24. MART: Vagama je LJUBAV u krizi, Vodolijama stiže LOŠA vest!

Shutterstock

Ovan 

 

Bićete veoma napeti zato što neke stvari ne ide onako kako očekujete zbog uticaja Marsa. U narednih nekoliko dana vodite računa o onome što pričate o drugima. 

 

Bik 

 

Danas je u pitanju razrešavanje ljubavne situacije posebno ako imate za partnera osobu u znaku Lava ili Ovna. Bićete veoma loše tretirani od strane porodice ako neke stvari ne kažete onako kako zaista jesu. 

 

Blizanci

 

Nemojte slušati tuđe savete posebno ako su u pitanju osobe koje vam ne žele dobro. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna prepreka i izazov. Vodite računa o načinu komunikacije. 

 

Rak 

 

Situacija u krugu porodice zavisi isključivo od vas i od vašeg raspoloženja. Naučite da saslušate ljude koji komuniciraju sa vama posebno kada su u pitanju odnosi na poslu. 

 

Lav 

 

Zbog uticaja Sunca u znaku Ovna previše ste dobro raspoloženi i  ovo je " vaših pet minuta " kada je u pitanju poslovni period. Pokušajte da određene stvari saznate od saradnika  i zbog toga možete doneti dobre poslovne odluke. 

 

Device 

 

Naučite da kontrolišete svoje misli i svoje želje jer je to jedini način da dobijete ono što želite. Situacija u krugu porodice zahteva od vas da se što više pozabaviti tuđim emocijama. 

 

Vaga 

 

U krugu porodice dešavaju se neke čudne stvari koje vi ne razumete i najbolji savet bi bio da se ne uključuje te u sve to. Ljubavna situacija je nestabilna zbog vaše potrebe da stalno ugađate partneru. 

 

Škorpija

 

Planeta Venera aktivira vaše sedmo polje i veoma ste posvećeni partnerskom odnosu. Do kraja dana vodite računa o mogućim problemima sa stomakom. 

 

Strelac 

 

Čuvajte se lažnih prijatelja koji šire loše vesti o vama. Ne donosite nagle odluke kada su u pitanju porodični odnosi posebno ako je osoba u znaku Device. 

 

Jarac 

 

Novčana situacija je veoma nestabilna zbog vaše potrebe da stalno ugadjate drugim ljudima koji od vas traže novac. Probajte da novčanu situaciju stabilizujete  do kraja meseca. 

 

Vodolija 

 

Ovo je veoma važan dan zato što ćete primiti nekoliko vuažnih informacija od dragih osoba. Čuvajte se neočekivanih vesti koje vas mogu uznemiriti a imaju veze sa putovanjima.

 

Ribe 

 

Najveća vaša energija jesu emocije i pokušajte da svoje emocije dovedete u stanje balansa. Čuvajte se osude na koju ste spremni zbog negativnih komentara iz vašeg okruženja. 

 

Komentari (0)
Loading