Dnevni horoskop za UTORAK, 28. mart: Ovnovi, kreće pozitivan period za vas, Vage, čuvajte se LAŽNIH prijatelja posebno u znaku Ovna

Vesti 27.03.2023 17:45 0

Evo šta vam zvezde donose za sutra

vodolija

Shutterstock

 

Ovan 

Danas će ti biti posebno raspoloženi zbog pozitivnog uticaja Marsa. Pokreću se neke dobre stvari u koje ste ranije verovali a imaju veze sa partnerom. Povedite računa o mogućim  problemima sa kolenima. 

 

Bik 

Do kraja dana od vas se očekuje da pružite mnogo više nego što ste spremni u vezi poslovne saradnje. Osoba u znaku Jarca vam je velika poslovna podrška i i od toga vam zavisi dalja poslovna budućnost.

 

Blizanci

U narednim danima biće te mnogo bolje raspoloženi jer dobijate odgovore koje ste dugo tražili. Situacija u kući je nestabilna jer ne možete da razumete svoje roditelje. Problem sa kičmom. 

 

Rak 

U narednom periodu od vas se očekuje mnogo i to je važno što se odražava pozitivno na vas poslovni status. Situacija sa partnerom je veoma komplikovana zbog vaše emotivne preosetljivosti. 

 

Lav 

Imate dovoljno vremena da se uverite da su stvari mnogo bolje za vas nego što mislite. Vaša  dobra prijateljica vam daje podršku u vezi novonastale ljubavne situaciju. Ne donosite nagle odluke. 

 

Devica 

Sam početak dana biće veoma buran zbog novih komentara od strane članova porodice. Nemojte ustajati rezervisani već pokažite i i recite svoje mišljenje otvoreno. Problemi sa grlom. 

 

Vaga 

Venera aktivira vaše polje poslovnih odnosa i bićete veoma dobro koncentrisani na sve ono što radite i završavate u vezi poslovne saradnje sa inostranstvom. Čuvajte se lažnih prijatelja posebno u znaku Ovna. 

 

Škorpija

Mars aktivira polje zdravlja i jako je važno da povede računa o onome što se dešava u vašem organizmu. Jedan važan sastanak imaćete do kraja dana sa osobom u znaku Ovna.

 

Strelac

Bićete pod jakim utiskom osobe u znaku Lava koja vam je poslovna konkurencija. Čuvajte se naglih odluka u vezi ljubavne rasprave jer nije sve onako kako izgleda. 

 

Jarac 

Venera vam daje stabilnost u emotivnom smislu i to vas čini srećnim i zadovoljnim. Manji problemi sa novcem. Vodite računa o mogućum problemima sa kičmom zbog nezgodnog spavanja.

 

Vodolija

Komunikacija vam je veoma nekvalitetna jer ne želite da kažete ono što zaista mislite u krugu prijatelja. Ljubavna stabilnost je dovedena u pitanje zbog vaše površnost i u ponašanju. 

 

Ribe 

Do kraja nedelje od vas  se očekuje mnogo više nego što ste spremni i koncentrisani da pružite u vezi poslovne saradnje sa osobom u znaku Ovna. Čuvajte se ogovaranje i tračeva koja stižu od osobe u znaku Jarca. 

Komentari (0)
Loading