Dnevni horoskop za SREDU, 28. mart: Bikovima sledi FINANSIJSKI procvat, Vagama se vraća BIVŠA ljubav!

Vesti 28.03.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Horoskop

Shutterstock

Ovan 
Situacija u krugu porodice je veoma zanimljiva jer dolazi do rešenja na koje niste navikli. Osoba u znaku Devica vam je velika poslovna prepreka i računajte na taj odnos koji ne može da se popravi. Zdravlje je odlično..


Bik 
Venera je u dobrom aspektu sa vašim Suncem i daje mogućnost da poslovno napredujete. Čuvajte se duplih akcija što se tiče posla jer je to nešto što može veoma emotivno da vas optereti. Glavobolja. 


Blizanci
Zdravlje je odlično ali ipak povedite računa o sebi i svim aspektima zdravlja. Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Lava koja je veoma bitna u vezi poslovne situacije. Ljubav je u stagnaciji. 


Rak 
Potrudite se da budete što bolji u svojim zahtevima prema voljenoj osobi jer je to način da popravite odredjene stvari. Posao vam slabo ide ali biće bolje tokom sledeće nedelje. Do kraja dana vodite računa o mogućim aspektima svađe. 


Lav 
Bićete veoma aktivni i raspoloženi kada su u pitanju odnosi u krugu porodice. Od vas zavisi mnogo toga ali pokušajte ponovo da razgovarate sa svojom porodicom. Ljubav vam je jako bitna. 


Devica 
Bićete veoma dobro raspoloženi za razgovor sa partnerom i to je nešto što će vas stvarno izvesti na pravi put. Tuga koju nosite u sebi već neko vreme sada će početi da se rešava u smislu porodičnih obaveza i odnosa. 


Vaga 
Komunikacija sa partnerom je veoma komplikovana i zategnuta zbog njegove potrebe da bude u pravu. Nemojte se iznenaditi ako se neko iz prošlosti vrati ili poželeti da se obnovi vaš kontakt. Više spavajte. 


Škorpija
Tokom dana najbolje bi bilo da se posvetite svemu onome što je ostalo u vezi posla. Osoba u znaku Jarca je jako posvećena vašim poslovnim odnosima i to je ono što ce vas rasteretiti ovih dana. Partner vam zamera što ste previše emotivno zatvoreni. 


Strelac 
U narednih nekoliko dana porazgovarajte sa sobom i sa svojim osećanjima da li je potrebno da ih  pokazujete.  Nemojte dozvoliti sebi da vas drugi koriste za svoje potrebe. Niko nije vredan da se zbog njega toliko zrtvujete. 


Jarac 
Čuvajte se naglih odluka o vezi poslovnih saradnika. Možete izazvati veoma loše reakcije kod drugih zbog vaše tvrdoglavosti i iskrenostl. Možete imati velikih problema sa spavanjem zbog stresnih situacija u krugu porodice. 


Vodolija 
Od vas zavisi kako će se završiti poslovna situacija koja traje predugo. Vi niste u stanju da uradite mnogo toga što vam stoji u emotivnom smislu jer ste se previse otvorili za društvo. Ljubav u tom slučaju veoma trpi. 


Riba 
U narednih nekoliko dana bićete pod jakim uticajem osobe u znaku Ovna koja ima mnogo dobrih vesti u vezi posla. Povedite računa o mogućim blokadama u krugu porodice jer vas ne podržavaju.  

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading