Dnevni horoskop za PETAK, 31. mart: Blizanci su RASPOLOŽENI, Rakovi, sada nije vreme za BITNE odluke!

Vesti 30.03.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde govore

Dnevni horoskop za PETAK, 31. mart: Blizanci su RASPOLOŽENI, Rakovi, sada nije vreme za BITNE odluke!

Shutterstock

Ovan
U narednih nekoliko dana od vas se očekuje mnogo više nego što možete da zamislite. Ljubavna situacija je veoma komplikovana zbog vaše potrebe da budete uvek u pravu. 


Bik 
Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca u vezi posla. Čuvajte se duplih standarda u oblasti prijateljskih odnosa. Ovo se posebno odnosi na poslonne odnose koje imate i koji vam mnogo znače. 


Blizanci
Bićete veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa poslovnim saradnicima. To vam daje mogućnost da poslovno napredujete. Mogući problemi sa spavanjem. 


Rak 
Danas ste veoma emotivno zatvoreni zbog unutrašnje potrebe da se posvetite sebi i onome što vam se emotivno dešava nekoliko dana. Nemojte da donosite neke važne životne odluke ovih dana. Morate biti emotivno stabilniji. 


Lav 
Situacija je veoma komplikovana sa partnerom zbog vase potrebe da dominirate. Sačekajte da se strasti smire pa ćete moći da rešavate probleme koje su svakodnevnog tipa. 


Devica 
U ovom periodu je najbolje da se posvetite sebi i svojim planovima posebno kada je u pitanju posao i sve što se tiče novca i zarade. Osoba u znaku Ovna vam je velika poslovna podrška, imajte to u vidu. 

Vaga 
Tokom dana najvažnija lekcija će biti kako se snaći sa partnerom. Partner je previse otvoren za sve što želite ali vam to nekako smeta. Pokušajte da se posvetite poslu i da partnerski odnos bude u drugom planu. 


Škorpija
Tvrdoglavo se ponašate kada su u pitanju odnosi sa partnerom i to se negativno odražava na vašu ličnost i na vaše odnose sa porodicom. Komunikacija mora biti na boljem nivou i da imate mnogo više razumevanja za partnera. 


Strelac 
Mesec aktivira vaše polje poslovne komunikacije i potrudite se da ostavite što bolji utisak. U pitanju su odnosi sa partnerom koji mogu da se pogoršavaju ako na vreme ne odradite sve ono što traži partner. 


Jarac 
Ambicije koje imate biće veoma dobro ocenjene od strane poslovnih stručnjaka. Bićete veoma ponosni na sebe i na sve ono što ste planirali o uradili unazad nekoliko godina. Glavobolja. 


Vodolija 
Imaćete priliku da se okrenete sebi mnogo više nego ranije i to vam donosi ogromnu novčanu stabilnost. Čuvajte se naglih odluka od strane partnera kada je u pitanju poslovna situacija sa inostranstvom. 


Ribe 
U narednih nekoliko dana od vas i vašeg raspoloženja zavisi šta ćete poslovno i životno rešavati. Pokušajte da se fokusirate na sadašnji trenutak koji je veoma važan jer poslovne saradnje ne čekaju. 

 

 


 

Komentari (0)
Loading