Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 01. april: Rakovi, morate da se okrenete SEBI, Bikovima stiže LEPA vest!

Vesti 31.03.2023 20:00 0

Pogledajte šta vam zvezde poručuju

Dnevni HOROSKOP za SUBOTU, 01. april: Rakovi, morate da se okrenete SEBI, Bikovima stiže LEPA vest!

Shutterstock

Ovan 
Tokom dana najbolje je da se posvetite svemu onome što ste ostavili po strani zbog velikog broja ljudi koji su bili prisutni u vasem životu unazad nekoliko dana. Pokušajte da budete što smireniji. 


Bik 
Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Ovna u vezi posla i poslovnih obaveza. Mogući su kratkotrajni prekidi u komunikaciji sa partnerom zbog vaše tvrdoglavosti. 


Blizanci
Mars u Raku stvara veoma težak aspekt koji dovodi u pitanje Vase ponasanje u vezi posla i poslovnih aktivnosti. Čuvajte se duplih standarda u oblasti profesionalnog života. 


Rak 
Mars u Raku stvara veoma neprijatanu atmosferu u kojoj ne možete predugo da budete. Gledajte da se okrenete prvo sebi i svojim planovima, jer je to najveći vas zadatak. Zdravlje je odlično. 


Lav 
Tokom dana najbolje je da se vidite sa partnerom i da rešavate stvari koje su se pokrenule unazad nekoliko dana. Nemojte oklevati da donesete " oštre" odluke. Sebi ste najveća podrska. 


Devica 
Pokušajte da se posvetite mnogi više aspektima odmora i opustenosti. Najvise vam nedostaje mir koji ste ranije imali u krugu porodice. Provedite romantičan vikend sa partnerom. 


Vaga 
Početak dana obećava jer ćete biti pod uticajem Venere i njenih aspekata koji vam daju mogućnost da stvari sagledate emotivno i duhovno zrelije. Provedite vikend sa partnerom. 

Škorpija
Narednih dana bićete pod velikim pritiskom zbog nesuglasica sa članovima porodice. Mladji član porodice vas emotivno iscrpljuje već neko vreme. To je najviše zbog posla. 


Strelac 
Jupiter govori o tome koliko je važno voleti sebe i svoje stavove. Danas će biti veoma bitno da se okrenete konačno sebi i svojim željama i potrebama. Posebno kada je pitanju ljubavni odnos. 


Jarac 
Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Device u vezi posla i poslovnih obaveza. Necete moći mnogo toga da menjate kada je u pitanju odnos sa partnerom jer ste previše otvoreni i iskreni. 


Vodolija
Za vas je najbitnije da se posvetite odnosima u kući jer mnogo toga ste zapostavili posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi i to se loše odražava na vašu okolinu. Problem sa spavanjem. 


Ribe 
Na kraj dana bićete veoma pozitivno iznenađeni reakcijom partnera i uopšte njegovim rečima koje će vas stvarno oduševiti. Probajte da se okrenete sadašnjem trenutku jer vam je to najbitnije. 

BONU VIDEO

 

 

 

Komentari (0)
Loading