Proglašeni su najveći ZAVODNICI u astrologiji: Njihovom šarmu niko neće odoleti, a evo zašto mogu da obore svakoga sa nogu!

Vesti 25.11.2021 14:20 0

Pripadnici ova tri znaka imaju neverovatnu auru

Par

Pexels

Astrolozi veruju da žene i muškarci koji se rađaju u ovim horoskopskim znakovima imaju neverovatnu moć zavođenja. Iako nisu sigurni da li tajna leži u njihovoj tehnici, pogledu ili dikciji - sasvim su sigurni da ovaj trio može da smuva bilo koga.

Vaga

Iako često na prvi pogled deluju pomalo smotano i uplašeno, pripadnici ovog znak znaju kako da "ulove svoj plen". Dok neki padaju na njihov smotani akt, Vage su spremne da promene celu svoju personu kako bi osvojile nekoga ko je ozbiljan ili njihova sušta suprotnost.

Jarac

Ovaj rogati znak nije ništa nalik ostalima! Dok su Ovnovi i Bikovi perfekcionisti koji lako odustaju od koketiranja ako vatra predugo titra, Jarčevi su spremni da izdvoje svo vreme ovog sveta i da mirno sačekaju da između njih i potencijalnog partnera bukne plamen ljubavi!

Baš zbog njihovog sprtljenja i harizme, astrolozi su se složili da su oni pravi zavodnici.

Strelac

Iako se pripadnici ovog vatrenog znaka često pretvaraju da ništa ne osećaju, oni koji ih znaju dobro su upoznati sa činjenicom da ovaj znak voli da voli. Život bez ljubavi nije život u kom oni uživaju, ali problem je što ih zaljubljenos brzo prođe, pa su zato stalno u potrazi za nekim novim.

Zbog ovoga, Strelčevi su magistrirali zavođenje i sa lakoćom mogu da osvoje bilo koga.

Komentari (0)
Loading