Nekom DEVICA, a nekom BIK: Svaki horoskopski znak ima SUDBONOSNOG PARTNERA, saznajte KOJI JE VAŠ

Vesti 21.11.2022 17:00 0

Koji god da ste horoskopski znak, postoji i vaš sudbonosni partner koji će pomoći da se vaše mane smire i manje vide, a vaš pun potencijal zasija!

Nekom DEVICA,  a nekom BIK: Svaki horoskopski znak ima SUDBONOSNOG PARTNERA, saznajte KOJI JE VAŠ

unsplash.com

Uvek je najbolje uraditi individualni horoskop i natalnu kartu kako biste videli koji vam horoskopski znakovi najviše prijaju kao partneri, a koje bi trebalo da zaobilazite. Ipak postoje određena univerzalna pravila i znakovi sa kojima ne možete pogrešiti.

OVAN

Kako su rođeni u ovom znaku poznati kao nestrpljivi i kratkog fitilja, neophodan im je partner koji će im pomoći da uspostave balans, a Device su prema astrolozima idealne za njih. Device će pomoći Ovnovima da budu suštinski ono što jesu, ali sve vreme sa obe noge na zemlji i realne percepcije sveta u kom žive.

Nekom DEVICA,  a nekom BIK: Svaki horoskopski znak ima SUDBONOSNOG PARTNERA, saznajte KOJI JE VAŠ

unsplash.com

 

BIK

Kažu da svaki Bik treba da ima jednu Vodolija u svom životu, a ako je ona istovremeno i partner, dugovečna ljubav je kažu zagarantovana. Upravo je energičnost Vodolije ono što svakog Bika obora s nogu.

BLIZANCI

Nemirnim Blizancima potreban je neko ko će ih spontano i prirodno držati na zemlji, usidriti ih uz najveću podršku, a Bikovi su kao rođeni da budu partnerima rođenim u ovom znaku.

RAK

Tako hrabre i beskompromisne Škorpije čine savršene partnere stidljivim Rakovima koji su veoma emotivni. Upravo ta strana Raka Škropijama izuzetno prija što ih čini idealnim ljubavnim parom.

LAV

Spontanim Lavovima izuzetno prija životna energija Vodolija koja se savršeno uklapa u njihov životni stil. Zbog toga se Vodolije sjajno slažu sa Lavovima, pa često iako toga nisu ni svesni upravo njih biraju za životne partnere.

DEVICA

Kao idealni primer partnera za rođene u ovom znaku je Strelac. Opušten, društven i duhovit Strelac je neko ko zaista mnogo prija Devicama.

VAGA

Emotivne, drage i umetnički nastrojene Ribe se tako dobro slažu sa Vagama i pomažu im da održe prirodan balans i maksimalno uživaju u životu.

ŠKORPIJA

Vage su često najbolji saputnici instinktivnim i strogim Škorpijama. Nežne i emotivne Vage pomažu Škorpijama da se otvore i bez straha uživaju u svojim emocijama.

STRELAC

Sa obe noge na zemlji, šarmantni i omiljeni u društvu Lavovi predstavljaju savršenu drugu polovinu Strelčevima koji uživaju u životnim avanturama.

JARAC

Kažu da nijedan Jarac neće maksimalno uživati u svom emotivnom životu ukoliko u njemu nije u društvu Blizanca. Sramežljivim introvertnim jarčevima izuzetno prija energija Blizanaca.

VODOLIJA

Iako imulsivne i često egocentrične Vodolije se pretvraju u posve drugačije osobe kada su u društvu brižnih i emotivnih Rakova. Ova kombinacija ima velika šanse da uživa u dugovečnm ljubavnom odnosu.

RIBE

Izuzetno postojani i korektni Jarčevi zapravo predstavljaju savršene partnere za rođene u znaku Riba.

Komentari (0)
Loading