Stiže nam NAJSREĆNIJI dan u godini: Za mnoge znakove kreće ŽIVOTNI PREOKRET, ovo se dugo čekalo

Vesti 10.04.2023 18:00 0

Venera, planeta ljubavi, će preći iz polja Bika u polje Blizanca 11. aprila i tamo će ostati do 7. maja

žene

Profimedia

 

Venera, planeta ljubavi, prelazi 11. aprila iz polja Bika u polje koketnog Blizanca gde će se zadržati do 7. maja.

A šta znači Venera u Blizancima?

Pripremite se za uzbuđenje jer je razdoblje u kojem je Venera u Blizancima obično vreme za igru i zabavu, kaže Narajana Montufar, astrološkinja i autorka knjige „Mesečevi znakovi: Otključajte svoju unutrašnju moć svetlosti“.

Ona kaže da ove godine Venera formira dva intenzivna kvadrata sa Saturnom i Neptunom što bi moglo biti pomalo zbunjujuće kada je reč o međuljudskim i ljubavnim odnosima. Narajana opisuje Veneru u Blizancima kao ‘leptira koji skače s cveta na cvet’ što znači da ova kombinacija donosi flert i otvorene mogućnosti.

Međutim, neće sve biti zabava jer Venera u Blizancima u kvadratu s Neptunom i Ribama od 28. aprila do 6. maja podstiče dramu.

„Mogli bismo trčati za nekim ko nam je nedostižan što nas čini podložnijima razočaranju“, objašnjava astrološkinja i ističe da ovaj astrološki aspekt „iskrivljuje informacije“.

Drugim rečima, to znači da nećemo moći da vidimo širu sliku ako se ne potrudimo više da saznamo sve pa ti dani nisu idealni za planiranje prvih sastanaka ili razgovor u kojem ćete utvrditi jeste li u vezi koja ima budućnost. Ipak, budite strpljivi jer i to će proći.

Astrološkinja Lisa Stardast kaže da je 11. april jedan od najsrećnijih i najintenzivnijih dana u 2023, koji nam daje izdržljivost i priliku da manifestujemo svoje snove zahvaljujući više stvari. Dogodiće se, naime, da Venera i Pluton u Vodoliji formiraju trigon, a isti dan će se Sunce i Jupiter poravnati u Ovnu.

„To ga čini jednim od najboljih dana 2023. godine“, tvrdi Stardast, prenosi story.hr.

Komentari (0)
Loading