Dnevni horoskop za NEDELJU 30. april: Bikovi će okrenuti leđa problemima, Vage očekuju nevolje u LJUBAVI

Vesti 29.04.2023 20:30 0

Proverite da li že vam zvezde biti naklonjene narednog dana

Dnevni horoskop za NEDELJU 30. april: Bikovi će okrenuti leđa problemima, Vage očekuju nevolje u LJUBAVI

Shutterstock

Ovan 

Danas ćete biti veoma dobro raspoloženi zahvaljujući dobrim odnosima sa partnerom i njegovim roditeljima. Vaša potreba za unutrašnjim mirom je veoma naglašena jer ste previše bili opterećeni poslom. 

Bik 

Početak dana je pod uticajem Marsa i Venere koji pokreću vaše potrebe da se emotivno konačno oslobodite odredjenih problema. Nemojte dozvoliti da se drugi ponašaju nekorektno i da koriste vašu dobrotu. 

Blizanci 

Do kraja dana povoljne vesti od osobe u znaku Jarca koja vam je veliki prijatelj. Čuvajte sebe i svoje zdravlje od ljudi koji žele da vas opterete svojim emocijama i emotivnim stanjem. 

Rak 

Današnji dan je jedan od onih dana kada je veoma važno da se posvetite sebi i svojim željama i potrebama. Odmarajte i budite mudri kad je u pitanju odnos sa partnerom jer morate da cenite sebe. 

Lav 

U narednih nekoliko dana od vas zavisi kako će se odvijati neke stvari koje su veoma nestabilne. To se odnosi na poslovnu stranu i to je nešto što možete da okrenete u svoju korist. Samo budite sigurni u sebe. 

Devica 

Nedelja je dan ko stvoren za uživanje u svemu što pokrenete i uradite. Ovo se najviše odnosi na one stvari koje dugo niste radili ili priuštitili sebi. Posebno je dobro druženje sa prijateljima. Zdravlje je odlično. 



Vaga

U narednih mesec dana zbog pozitivnih vesti iz inostranstva bićete veoma dobro raspoloženi. Ovo je nešto što ste veoma dugo i željno očekivali. Partner vam zamera što ste previše otvoreni i iskreni u izražavanju emocija. 

Škorpija

Do sada ste previše sebe istrošili i od danas je moguće da cete morati da se menjate. Ovo se posebno odnosi na poslovnu stranu. Dobro razmislite u kom pravcu će ići vaši koraci. 

Strelac

Čuvajte se naglih odluka posebno kada su u pitanju odnosi sa prijateljima. Osoba u znaku Ovna koja je veoma važna za vas i vaše poslovanje, može da pokaže svoje pravo lice i da se osetite veoma neprijatno. 

Jarac 

Danas ćete biti veoma okrenuti sebi i svojim potrebama jer ste umorni od toga da dajete sebe stalno. Nemojte dozvoliti da drugi utiču na vaš način razmišljanja posebno kada su u pitanju poslovne odluke. 

Vodolija 

Tvrdoglavo branite neke svoje stavove pred  članovima porodice ali to neće izaći na dobro. Pokušajte da napravite dobru organizaciju svojih misli jer je to jedini način da rešite porodične odnose. 

Ribe 

Danas ćete biti veoma pod tenzijom zato što ne umete da izađete na kraj sa problemima u krugu porodice. Osoba u znaku Device vam je velika poslovna podrška i iskoristite taj pozitivan uticaj tokom dana. 
 

BONUS VIDEO

Komentari (0)
Loading