VIKEND HOROSKOP: Device, biće velikih ljubavnih problema, Lavovi, stići će vas UMOR i letargija!

Njažena Vesti 03.12.2021 12:24 0

Vikend horoskop nam poručuje da malo zastanemo i uživamo u trenutku, bar tokom vikenda

VIKEND HOROSKOP: Device, biće velikih ljubavnih problema, Lavovi, stići će vas UMOR i letargija!

Pexels

Ovan

Informacije koje dobijate za posao su precizne, ali vi sumnjate u osobu koja ih prenosi. Slobodno se opustite jer su informacije tačne. Za vikend se opustite, informacije još jednom obradite i polako u novu radnu nedelju. Vikend sam po sebi je planetarno lep, pa se potrudite da se pošeteno odmorite.

Bik

Ljubavni život je naglašen. Promene koje osećate su tu. Što se posla tiče takođe osećate da je uspeh tu na dohvat ruke. Tačno tako sledi vam povišica ili ponuda za drugi sektor koji nosi sa sobom finansijske povišice.

Blizanci

Od petka počinje vaš mini telesni odmor, ali i umni. Ovaj vikend posvetite samo sebi. Radite sve što vam pričinjava zadovoljstvo i sve što vas odmara.

Rak

Vaša energija je prenaglašena i samim tim ste u minusi plus fazi. To se odražava na posao, pa vam je radna nedelja bila naporna. Donekle ste i vi zaslužni za to. LJubav isto trpi jer i tu imate emergetske oscilacije. Vikend podarite sebi i svom miru, ne ulazite u bespotrebne konverzacije.

Lav

Velikoj većini Lavova je narušeno zdrvstveno stanje. Vaš organizam je iscrpljen i vi niste u svojoj punoj jačini. To vam smeta. Razmislite da zajedno sa vikendom uzmete par dana i da se posvetite "lečenju" svog tela i uma.

Devica

Naglašena vam je ljubavna priča. Dosta energije tu trošite. Kako bi bili u fokusu pokušajte da se usresredite na vas i vašeg partnera. Što se posla tiče slobodno prihvatite pomoć kolega. Morate da prepustite jedan deo posla njima, ali i da nemate strepnju kako će ga obaviti. Vikend iskoristite da se posvetite ljubavnom partneru. Posao neće propasti bez vas.

Vaga

Srećni ste i zadovoljni. Radna nedelja je odlično prošla i vikend je samo za vas. Energija vam je odlična i vi se takođe odlično osećate. Ovaj vikend iskoristite da radite baš sve što samo vama prija. Budite maksimalno okrenuti samo sebi i svojim potrebama.

Škorpija

Intuicija vam kaže da se opustite i da ne pridajete pažnju perifernim stvarima. Tako i uradite. Sve je do vas. Ne trošite svoju snagu tamo gde nije potrebno. Od petka do ponedeljka imate jako lepe aspekte koji vam pomažu da sve prevaziđte.

Strelac

Zbog pomračenja i mladog meseca vama energija curi..., ali vi osećate da imate snage za još jedan "skok" neka tako i bude! Uvek vas je opuštalo putovanje, sada za vikend pravac mini odmor od dva dana.

Jarac

Prošlost vas ne ostavlja na miru. Kako ljubavna tako i poslovna. Stare ljubavi, stari poslovi.... Potrebno je da isključite mozak ako ikako možete i da bukavalno naredite sebi da je ovaj vikend samo za vašu dušu.

Vodolija

Osećate pad energije. Radna nedelja vas je iscrpela. LJubav je zato u punom sjaju. Onda sa voljenom osobom provedite vikend. LJubite se i volite, napunite srce lepim i zdravim emocijama jer jedino tako ćete imati restart za sledeću radni nedelju.

Ribe

karijera vam kreće na gore. Vi još niste dobili zvaničnu poslovnu ponudu ali svakim delom svog bića je osećate u vazduhu. Hvatate zalet za novu radnu nedelju a vikend neka vam posluži da sve informacije obradite i da dođete u punom sjaju na posao u ponedeljak. Lepe stvari vas očekuju.

Komentari (0)
Loading