Dnevni HOROSKOP za NEDELJU 5. decembar: Dok JARČEVE ljubav umara, jedan VODENI znak se neće skidati sa TELEFONA!

Vesti 05.12.2021 08:30 0

Evo šta zvezde danas otkrivaju

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU 5. decembar: Dok JARČEVE ljubav umara, jedan VODENI znak se neće skidati sa TELEFONA!

Pexels

Ovan 

Vaša potreba da se vidite sa društvom je veoma jaka i to ćete danas ostvariti. Partner vam pruža podršku i pomoć u vezi posla. Zdravlje je odlično. 

Bik 

Danas se osećate veoma dobro jer ste pod utiskom poslovnog uspeha koji je veliki i to zahvaljujući vašem trudu. Ljubav je stabilna. Problemi sa kičmom i to vas opterećuje vec neko vreme.
 

Blizanci 

Mesec pokrece vase polje ljubavi i komunikacije i bićete veoma zadovoljni tom situacijom. Porodica vas opterecuje svojim potrebama i željama. Budite sebi najbitniji. 

Rak 

Mars vam daje snagu i pokrece vase polje ljubavi. Bićete veoma zadovoljni jer partner je veoma bitna stavka u današnjem smislu. Zdravlje je odlično. 

Lav 

Danas se osećate veoma umorno i najvaznije je da se posvetite sebi i svom odmaranju. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca od osobe u znaku Ovna. 

Devica 

Vaša potreba da dominirate nad partnerom je danas veoma naglašena. To će partnera bas da iritira. Možete vrlo lako ući u sukob. Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz okruženja. 

Vaga

Budite spremni na kompromis sa partnerom jer drugacije necete moci da se razresi vas odnos. Ljubav nije dovoljna. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 

Škorpije 

Tokom dana imaćete nekoliko razgovora sa ljudima iz inostranstva. Veoma emotivno reagujete u vezi posla i poslovnih obaveza. Potrudite se da se dobro odmorite. 

Strelac

Vaša potreba da budete u pravu danas vas može mnogo koštati. Tokom dana imaćete nekoliko prilika da se zahvalite partneru na ono što čini za vas. Zdravlje je stabilno. 

Jarac 

Tokom dana moguće dobre vesti u vezi posla koji ste skoro uradili. Budite svesni sebe i svojih kvaliteta. Ne dozvolite da vas drugi provociraju. Ljubav je stabilna ali vas to veoma crpi. 

Vodolija 

U narednih nekoliko dana imaćete nekoliko razgovora sa osobama  koje dugo niste videli. Bićete veoma iznenadjeni nekim stavovima ljudi posebno u vezi vašeg poslovnog uspeha. Problemi sa glavoboljom. 

Riba 

Tokom današnjeg dana imaćete priliku da oprostite sebi i drugima neke stvari posebno u vezi posla i poslovni sukoba. Osoba u znaku Ovna vam je velika podrška za poslovne aktivnosti. Čuvajte se ogovaranja. 

Komentari (0)
Loading