VIKEND HOROSKOP donosi TENZIJE i FINANSIJSKE probleme: Škorpije, vi ste na udaru!

Najžena Vesti 10.12.2021 09:37 0

Vikend horoskop pojedinim znakovima donosi promene

VIKEND HOROSKOP donosi TENZIJE i FINANSIJSKE probleme: Škorpije, vi ste na udaru!

Printscreen/Youtube

Ovan 

Osećate pritisak na poslu. Neko testira vaše granice izdržljivosti. Sada nije vreme za ispravljanje krivih puteva. Vikend iskoristite da posložite misli, i da obuzdate vaše reakcije. Početak nedelje vam donosi bolju energiju.

Bik

Ljubavni probelmi ali i stambeni sada dostižu kulminaciju. Nemojte ništa seći preko noći. Subota i nedelja su dani za opuštanje tako ih i iskoristite. Nežan i topao razgovor svima prija a posebno vašem emotivnom partneru. Probleme doma rešavajte u nedelju, piše MagazinNovosti. 

Blizanci

Vi ste u lepoj energiji i potrudite se da tako ostane i za dane vikenda. Biće iznenadnih oštrih reakcija od bliskog okruženja . Vi nemojte da nasedate. Mir koji osećate nije slučajno došao do vas. Duboki unutrašnji razgovori će vam prijati.

Rak

Na poslu je bila napeta energija. Vi ste sunđer za takve stvari. Ipak nemojte da tu energiju prenosite na vikend. Lep ručak , čaša vina sa odabranim ljudima i vi ćete se napuniti novom energijom koja će se preneti na radnu nedelju.

Lav

Imate iznenadne finansijske troškove. Pogotovo Lavovi koji su u procesu adaptiranja stana. To vam se može odraziti na posao jer ste preopterećeni privatnim stvarima. Za vikend duboko udahnite, digitron u ruke i podvucite crtu. Ipak nije sve baš tako crno kako se vama čini.

Devica

Poslovni deo vašeg života je sada miran. Ne crpi vam energiju. Vikend iskoristite za detaljno zimsko sređivanje stana kako bi bilo sve cakum pakum na predstojeće praznike. Vi volite da je sve na svom mestu, obavezno ako niste okitite jelku.

Vaga

Vama dah zimske čarolije prija , takvom enegijom i odišete. Bilo bi lepo da dane vikenda iskoristite za kupovinu poklona za novogodišnje praznike. Lep ručak sa dragom osobom je nešto što vama unosi mir i sklad.

Škorpija

Tenzije na poslu su velike, pogotovo za Škorpije koje su skoro promenile posao. Vi se snalazite ali ste pred pucanjem. Za vikend zastanite, i samo radite onako kako vama prija. Bilo bi lepo da prekontrolišete krvnu sliku.

Strelac

Vaše vreme je samo vaše. Vi znate da uživate u hladnim zimskim danima. Posao je ok osim izvesnog kolege koji vam stvara problem. Posle vikenda na miru popričajte sa njim i lepo mu predočite neke stvari.

Jarac

Nemojte ići utabanim stazama. Imate pregršt odličnih poslovnih ideja. Odmah početkom nedelje iznesite svojim saradnicima vaše ideje. Za vikend sve lepo stavite na papir. Slobodno poslušajte savet koleginice. Dobro vam želi.

Vodolija

Ako se potrudite i samo malo izađete iz zone komfora očekuje vas velika pohvala stručnog dela tima. Zato sada za vikend svoje ideje osmislite do najsitnijih detalja i polako početkom radne nedelje zakažite sastanak. Velika sreća vas očekuje i kada je ljubav u pitanju, posebno za Vodolije koje nemaju partnera.

Ribe

Vi uživate i ovog vikenda. Sve radi za vas, univerzum, planete, ljubav i život. Ne treba niša da menjate samo se opustite i maksimalno uživajte.

Komentari (0)
Loading