Dnevni HOROSKOP za NEDELJU 12. decembar: STRELČEVIMA se savetuje da danas malo ODMORE, a jednom VATRENOM znaku da što pre izađe iz kuće!

Vesti 12.12.2021 08:30 0

Proverite šta vam zvezde danas poručuju

Dnevni HOROSKOP za NEDELJU 12. decembar: STRELČEVIMA se savetuje da danas malo ODMORE, a jednom VATRENOM znaku da što pre izađe iz kuće!

unsplash.com

Ovan 

Ovo je idealan period da se vidite sa ljudima sa kojima se dugo niste videli. Pokušajte da se opustite maksimalno i da vam ova nedelja bude bas opustanje. 

Bik 

Obratite pažnju na ishranu i na moguce probleme sa hranom. Tokom dana moguće su dobre poslovne vesti od vasih klijenata. Osoba u znaku Jarca vam je velika finansijska podrška. 

Blizanci

Tokom ovog  perioda komunikacije je najbitnija posebno kada su u pitanju ljubavni odnosi. Biće jako važno da budete u skladu sa sobom i svojim potrebama. Ne dozvolite da vas drugi energetski crpe. 

Rak 

U ovom periodu najvažnije je da se okrenete svojim obavezama u organizaciji posebno u vezi novih planova za inostranstvo. Moguć je uskoro novi poslovni projekat za saradnju sa inostranstvom. Zdravlje je odlično. 

Lav 

Vaša potreba za slobodom i potreba da budete svoji i nezavisni - to danas dominira. Budite spremni na razgovor sa osobom u znaku Ovna u vezi posla tokom naredne nedelje. Mogući problemi sa kičmom. 

Devica 

U ovom danu potrudite se da budete bolje u smislu zdravlja i ličnog raspoloženja. Tvrdoglavo ponašanje vam nece pomoci u odnosu sa partnerom i u krugu porodice. Zdravstveno stanje je stabilno.

Vaga 

Danas je dan bukvalno da se odmarate i budete sami sa sobom i svojim potrebama. Ne dajte da vam drugi kroje dan posebno članovi porodice. Do kraja dana povoljne vesti iz inostranstva u vezi moguceg puta. 

Škorpija 

Budite spremni na saradnju sa osobom u znaku Ovna. Ovo je saradnja koja može da donese veoma dobre plodove rada za naredni period. Ljubavna situacija je stabilna i od partnera možete očekivati jako lepu ponudu za novogodišnje praznike. 

Strelac

Tokom današnjeg dana obratite pažnju na svoje zdravstveno stanje jer su mogući problemi sa stomakom. Bilo bi idealno da ovaj dan ostanete kući i odmarate maksimalno. 

Jarac 

Danas očekuje iznenadan glas od osobe u znaku Ribe i bićete iznenadjeni pozitivnim vestima u vezi planiranog posla. Do kraja dana mogući su sukobi na relaciji sa partnerom zbog negativnog uticaja Meseca. 

Vodolija

Nedelja je idealan dan da se posvetite stvarima koje niste završili a tiču se posla i poslovne administracije. Situacija sa partnerom je nepromenljiva, moguće je da ćete morati da objašnjavati neke situacije iz prošlosti.

Ribe

Ovo je idealan dan da se posvetiti sebi i svojim uživanjima naročito ako i partner slobodan da vam se pridruži. Tokom dana moguće su problemi na relaciji vi i članovi porodice. Budite strpljivi u komunikaciji jer vam to donosi pobedu. 

Komentari (0)
Loading