Dnevni horoskop za petak, 30.jul: Device, stiže vam VAŽNA informacija, Rakovi, zbog ovog susreta vam neće biti dobro!

Najžena Vesti 30.07.2021 08:00 0

Naš astrolog Nena Janković svakog dana davaće detaljne astrološke prognoze, a pisaće i o svim aktuelnim, planetarnim aspektima na nebu

Dnevni horoskop za petak, 30.jul: Device, stiže vam VAŽNA informacija, Rakovi, zbog ovog susreta vam neće biti dobro!

Printscreen/Youtube

Ovan

Danas vam nije potrebno mnogo snage da biste završili sve poslove. Na poslovnom planu budite konkretni u svojim planovima. Emotivna strana vam je veliki podstrek. Zdravlje je pod uticajem dobrog sna. 

Bik

Proverite svoje sastanke danas jer možete imati propust. Važno je da uspostavite kontakt sa saradnicima na pravi način. U ljubavi ste pomalo tvrdoglavi i to iritira vašeg partnera. Mogući problemi sa organima za disanje. 

Blizanac

Za današnji dan je najvažnije da imate svoj cilj, posebno kada je u pitanju materijalna i poslovna strana. Emocije su vam jako burne i stvaraju vam blokadu tokom dana. Stres doprinosi lošem raspoloženju. 

Rak

Organizujte sebe nezavisno od drugih jer na taj način ćete ispuniti sve svoje zadatke tokom dana. Stiže vam pozitivan glas od osobe rođene u znaku Jarca. Očekuje vaš iznenadni emotivni susret. Zdravlje je  odlično. 

Lav

Energija vam je ekspanzivna i jaka, potrebno je da se negde ispraznite. Potrudite se da to bude fizička aktivnost. Emotivni odnosi su vam veoma zategnuti. Ne ulazite u sukob. Mogući problemi sa kičmom.

Devica

Budite pozitivni i potrudite se da ispunite svoje lična očekivanja. Na poslovnoj strani bitan sastanak do kraja dana. Stiže vam informacija iz inostranstva u vezi ljubavi. Zdravlje je stabilno. 

Vaga

Današnja pozicija Meseca vam stvara osećaj konfuzije i ovo nije povoljan dan da donosite bilo kakvu odluku. Potrudite se da budete što više napolju,  u društvu, jer na taj način imate mir sa sobom. Zdravlje, pojačana napetost. 

Škorpija

Sa partnerom možete ostvariti jako dobar dogovor koji se odnosi na vaše buduće zajedničke planove. Budite strpljivi kada je u pitanju član porodice koji vam traži neku uslugu. Zdravlje je pod uticajem problema sa pritiskom. 

Strelac

Mars vam aktivira polje komunikacije i bićete veoma raspoloženi za razgovor sa poslovnim partnerom. Do kraja dana povoljne vesti u vezi porodice. Što se tiče zdravlja, sve je standardno. 

Jarac 

Danas se maksimalno posvetite stvarima koje ste već završili na poslu. Moguće je da vam je nešto promaklo što se tiče papirologije. Partner je potpuna podrška zahvaljujući vašem raspoloženju. Sačuvajte svoj mir. 

Vodolija

Ukoliko tražite nekog sa kim bi razgovarali, najbolje bi bilo da je to član porodice. Danas aktivirate neke emocije iz prošlosti i to se neće dopasti vašem emotivnom partneru. Potrudite se da bolje i kvalitetnije se hranite. Imunitet je u padu. 

Riba

Ovo je dan koji je najbolje da posvetite sebi i svom voljenom biću. Ako ste u mogućnosti da otputujete van grada to bi bila najbolja opcija. Ne opterećujte se prošlošću. Pustite da se stvari odvijaju same od sebe. 

Komentari (0)
Loading