Kakav VIKEND horoskop: Škorpije, verujte svojoj intuiciji, Blizanci, sve ono što se "GURALI POD TEPIH" izlazi na videlo!

Najžena Vesti 16.12.2021 20:09 0

Proverite da li će vam zvezde biti naklonjene kada je vikend u pitanju - budite pametni jer nema nazad

par

Shutterstock

Vikend pojedinim znakovima donosi pojedine nesuglasice, rasprave, i sve ono što bi trebalo zaobići. 

 

Ovan

Spremni ste da uložite mnogo truda da bi uspeli. Želite da brzo ispravite ranije greške i da nadoknadite ono što ste propustili. Budite istrajni na putu ka cilju. Stvari neće ići glatko kako se čini u ovom trenutku. Dobro razmislite pre nego što nešto kažete ili uradite. Vaše reči će imati veliku težinu pa može doći do bespotrebnog sukoba.

Bik

Neočekivani problemi mogli bi da vas uznemire i izbace iz redovnog koloseka. Morate reagovati brzo. Ako tako ne uradite velike su šanse da stvari  unutar porodice krenu u pogrešnom smeru. Vi nikada ne reagujete na prvu loptu, umete da smirite strasti. U ovom momentu to porodica očekuje od vas. Koncentracija vam je loša, pazite se mogućih grešaka i propusta.

Blizanac

Početkom meseca vam neće baš sve ići kako ste planirali. Sredina meseca je ključni deo kada stvari počinju da se dešavaju baš onako kako ste vi želeli. Može doći do nesuglasica, ne upuštajte se u raspravu, jer će problemi koji su dugo gurani pod tepih isplivati. Sad nikako nije vreme za njihovo rešavanje. Niste zadovoljni odnosima sa bliskim osobama. Morate se drugačije poneti prema njima.

Rak

Vaša bliska okolina od vas traži podrsku.Vi ne podržavate njihove ideje i planove.Nemojte im davati lažnu nadu. Otvoreno iznesite vaše stavove. To neće svima odgovarati, može doći do ozbiljnog sukoba. Složite sve misli u glavi i lepo im saopštite, objasnite im da su snovi jedno, a stvarnost nešto sasvim drugo. Zatim se dostojanstveno distancirajte.

Lav

Očekuje vas talas uspeha u poslovnom smislu. Otvaraju vam se nove poslovne mogućnosti. Bićete malo više nervozni i napeti. Javite se prijatelju koji vas razume i može dati podršku. Njegov savet će vam otvoriti oči. Stanje u porodici je odlično. Sve je na svom mestu. Buran talas nerazumevanja je iza vas. Sada možete da se opustite.

Devica

Delujete rezervisano pred svojom okolinom, odbijate da rešite problem na njihov način, želite da ih rešite na svoj. Nepredviđene teškoće, jaki izazovi i nesporazumi sa okolinom pratiće vas ovog vikenda. Ne robujte starim pravilima, prihvatite tuđu pomoć i uspeh neće izostati. Otvaraju vam se nove mogućnosti, iskoristite ih na vreme.

Vaga

Opterećni ste razmišljanjima o stvarima na koje ne možete da utičete. Želite mnogo toga da sprovedete u delo. To doprinosi maksimalnom iscrpljivanju nerava. Potrudite se da se distancirate od okoline koliko god je moguće. Dešavanja sagledajte iz drugog ugla. Pokušajte da se bavite stvarima koje volite, udovoljite sebi. Vi ste uvek znali da vladate sobom i situacijom. Pokušajte tako i u narednom preiodu.

Škorpija

Pokušajte da se opustite i da dopustite da vas intucija vodi. Neke stvari su se iskristalisale i sada napokon znate na čemu ste. Sada je najbolje vreme da na neke stvari stavite tačku. Malo ste napeti, ako budete opušteniji moći ćete da iz situcije izvučete maksimum. Pokušajte da na nov način pristupite rešavnju problema ubuduće.

Strelac

Dešavaju se iznenadne promene unutar same porodice pa tako i vašeg ličnog života. Deluju kao dodatni psihološki pritisak i zahtevaju da donesete nove ili mudre odluke. Okolina od vas to očekuje. Vama je u interesu da sačuvete korektne porodične odnose. Stalo vam je da svojoj porodici ponudite više radosti. Upravo zato prihvatite savet straijeg iskusnijeg prijatelja.

Jarac

Novonastala situacija u porodici dovodi do promene planova. Želite da nađete alternativno rešenje kako bi i vi i oni bili zadovoljni. Uspećete u tome. Važno je da sačuvate kriterijume. U dobroj ste kondiciji i odlično se osećate.Planove koje imate za vašu budućnost sada je pravo vreme da ih realizujete. Otvoreni ste za savete i nove ideje. Mlađa osoba iz porodice će vam dosta pomoći.

Vodolija

Vaše lične planove koje želite da ostvarite ne donose željene rezultate.Ne dozvolite da vas to obeshrabri.Od ovog vikenda stvari se menjaju. Suština je da budete dovoljno istrajni u planovima. Dobijate novu energiju.To će osećati vaša okolina. Mudro sprovoditi planove.

Ribe

Nalazite se u kreativnoj fazi, preokupirani ste planovima i idejama koje želite da realizujete.Okruženje vas podržava, iskoristite to. Stvari na koje ne možete da utičete pustite ih da se same odvijaju. Ne trošite energiju na trivijalne stvari. Ovaj vikend je pravo vreme da se opustite i napunite baterije.

Komentari (0)
Loading