Dnevni horoskop za SUBOTU 31. jul: Ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, vikend će da im PRESEDNE

Vesti 31.07.2021 08:00 0

Nena Janković, naš astrolog, pogleda je u zvezde i otkrila šta nas sve to lepo čeka danas

Dnevni horoskop za SUBOTU 31. jul: Ova TRI ZNAKA neće znati šta ih je snašlo, vikend će da im PRESEDNE

Shutterstock

Ovan 

Vaše nove ideje za posao mogu biti maksimalno prihvaćene do kraja dana. Partner je neraspoložen i prenosi vam svoju nervozu. Potrudite se da se ogradite i ne dozvolite da njegova nervoza utiče na vas. Zdravlje je odlično. 

 

Bik

Danas vam nije dan, nemate potreban elan na poslovnom planu. Imaćete i previše porodičnih obaveza. Jedan član porodice će vas obradovati svojom odlukom. Veoma ste napeti. 

 

Blizanac

Partnerski odnos je veoma aktivan i probajte da na vreme definište šta želite od partnera. Vreme je da neke stvari saopštite iako ih dugo ignorišete. Povoljne vesti iz inostranstva u vezi novca. Muči vas nesanica. 

 

Rak 

Tokom današnjeg dana nemate dovoljno strpljenja i veoma ste skloni raspravama unutar kuće. Ta atmosfera se prenosi i na sve ostale. Probajte danas da odmarate i da se ne nervirate. Sve će se srediti samo od sebe. 

Lav

Već neko vreme osećate probleme sa krvnim pritiskom i to najviše zbog nerešenih odnosa unutar porodice. Oslonite se na sebe i na svoju moć organizacije. U ljubavi ste stabilni, jer vam partner pruža sigurnost. 

 

Devica

Očekuje vas veoma nestabilan dan jer vaše raspoloženje zavisi sključivo od drugih. Niste raspoloženi da započinjete nešto novo, naročito kada je u pitanju društveni život. Mogući problemi sa organima za varenje.

 

Vaga

Danas očekujte povoljan glas u vezi razrešenja poslovnih problema. Imaćete jako bitan telefonski razgovor. Što se tiče partnerskog odnosa, nećete imati snage da se raspravljate. Moguće je da ćete imati ubrzan rad srca.

 

Škorpija

Planeta Mars vam daje dovoljno energije, tako da ćete moći da završite sve što planirate. Ovo se posebno odnosi na posao i razgovor sa partnerom. Imunitet vam je jako slab. Povedite računa o ishrani.

 

Strelac

Danas niste spremni da se suočavate sa problemima iz prošlosti. Mogući problemi unutar kuće zbog vašeg stava. Ljubavna situacija je komplikovana. Zdravlje je stabilno. 

 

Jarac

Bićete jako zadovoljni situacijom u vezi novca. Potrudite se da ostavite dobar utisak na okolinu. To vam može pomoći u daljoj komunikaciji sa ljudima oko vas. Što se tiče ljubavi, najbolji saveti da se samo smeškate. Problemi sa bubrezima. 

 

Vodolija

Pomoć stiže od osobe iz inostranstva u znaku Vodolije. Bićete iznenađeni ali na kraju i zahvalni toj osobi. Potrudite se da partneru budete dobra podrška. Mogući problemi sa kolenima. 

 

Ribe

Niste  zainteresovani za pokretanje promena na planu posla. Neki članovi porodice vam zameraju  vaše odluke. Držite do sebe i svojih stavova. Nervna napetost. 

Komentari (0)
Loading