Dnevni horoskop za UTORAK, 3. avgust: Bik mora da smiri emocije, Rak traži mir, a Lava očekuju problemi sa pritiskom

Naj žena Vesti 03.08.2021 08:11 0

Nena Janković, naš astrolog, okriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za UTORAK, 3. avgust: Bik mora da smiri emocije, Rak traži mir, a Lava očekuju problemi sa pritiskom

Shutterstock

Ovan

Današnji cilj što se tiče posla ispunjavate veoma uspešno. Do kraja dana stiže vam jako dobar glas od osobe koja vam se dopada. Veoma ste emotivno uzbuđeni i zbog toga možete imati manje konflikte unutar kuće.

Bik

Danas planete vam poručuju da smirite svoju bikovsku energiju. Imaćete unutrašnje nemira zbog drugih osoba, a posebno zbog jedne koja je rođena u znaku Vodolije. Ljubavna situacija vam pruža stabilnost. 

Blizanac

Ovo je dan kada je na poslu veoma napeto što će vas dodatno učiniti nervozni. Moguće da budete u situaciju da preispitujete sebe i svoje postupke u vezi ljubavi. Partner je veoma zatvoren emotivno. Problemi sa nogama. 

Rak 

Današnji dan je pod uticajem tuđih emocija. Bićete veoma nezadovoljni stavovima drugih ljudi i zbog toga ulazite u konflikt. Savet je da se okrenete sebi, da bi našli mir unutar sebe. Mogući problemi sa kičmom. 

Lav

Da bi ste se dokazali na poslu, jako je važno da budete koncentrisani na ono što radite. Čeka vas iznenađenje pozitivno od strane drage osobe. Što se tiče zdravlja obratite pažnju na svoj pritisak. 

Devica

Postoji mogućnost da ćete danas ostvariti jako dobro poslovnu saradnju sa osobom rođenom u znaku Ovna. Emotivno ste ispunjeni. Novčana situacija se popravlja do kraja dana. Problemi sa pritiskom. 

Vaga 

U narednom periodu vas očekuju dobri aspekti za posao, a tokom današnjeg dana obratite pažnju na komunikaciju sa ljudima koji su vam poslovno nadređeni.  Ljubavna situacija je veoma komplikovana. Mogući problemi sa infekcijama. 

Škorpija

Vaš posao deluje nestabilno i prilično ste nesigurni u sve ono što se bude dešavalo tokom dana. Najvažnije da budete pribrani i da mudro reagujete. Emotivno ste nezadovoljni i to se odražava u svim sferama. 

Strelac 

Današnja situacija sa novcem je najznačajniji događaj i najviše trošite energiju na to. Imaćete podršku osobe rođene u znaku Jarca. Ljubavna situacija je stabilna i daje vam podršku. Obratite pažnju na moguću dijetu. 

Jarac

Trenutna situacija na poslu je veoma stabilna i to vam daje vetar u leđa. Ljubav je veoma komplikovana i nećete moći da je rešite. Mogući problemi sa krvotokom. 

Vodolija

Vaše poslovne ciljeve danas ostvarujete kroz podršku drugih ljudi. Novčana situacija je stabilna. Što se tiče ljubavi podrška stiže i baš će vas pozitivno iznenaditi. Zdravlje je odlično. 

Ribe 

Današnji dan počinje sa lepim vestima u vezi posla. Novac vam stiže od osobe rođene u znaku Bika. Što se tiče emocija potrudite se da ih sačuvate za sebe. Mogući problemi sa dizanim organima. 

Komentari (0)
Loading