Svaki HOROSKOPSKI znak ima svoju pozu: Ovnovi su ŽIVE VATRE koje vole da eksperimentišu, dok Rakovima odgovara nešto drugo

Vesti 21.07.2022 22:15 0

Neki horoskopski znakovi su skloni eksperimentisanju u krevetu, dok drugi ipak vole da se drže klasičnih poza

Svaki HOROSKOPSKI znak ima svoju pozu: Ovnovi su ŽIVE VATRE koje vole da eksperimentišu, dok Rakovima odgovara nešto drugo

Shutterstock

 

Seks je ličan. A poze koje volimo zavise od naših osobina i temperamenta. Međutim, neke vaše sklonosti u seksu imaju veze i sa zodijakom? Mišel Fedrizi, iskusni astrolog, objasnio je koji znakovi imaju kakve afinitete. U nastavku saznajte najbolju seksualnu poziciju za vaš horoskopski znak.

Ovan - kučeća poza

Za večite avanturiste i strastvene ljubavnike ovnove, najbolji je seks onaj žestoki, pa čak i pomalo agresivan. Najbolja poza za njih je “kučeća” – (doggy style), u kojem će žena ispred sebe staviti jastuk kako bi se naslonila i bila glavom na istoj visini kao i njen partner.

Bik - obrnuta kaubojka

Veliki hedonisti bikovi vole poze koje im ostavljaju prostora za puno fizičkog kontakta, a istovremeno ne zahtevaju veliki fizički napor kako bi seks trajao što duže. Idealna poza je ona u kojoj partnerka leži na leđima sa jastukom ispod zadnjice i nogama na ramenima muškarca koji kleči priljubljen iznad nje.

Blizanci - školjka

Znatiželjni Blizanci skloni su eksperimentisanju i čestom menjanju poza, ali najviše im odgovara ona u kojoj oba partnera leže na stomaku, priljubljenih tela – takozvana “školjka”. Ona leži na stomaku sa skupljenim nogama i rukama, dok muškarac leži na njoj s raširenim nogama. U ovoj je pozi trenje veliko, pa seks obično kraće traje, ali donosi puno zadovoljstvo.

Rak - plug


Maštoviti i energični, uvek traže nešto zabavno i drugačije u krevetu! Prema horoskopu, odgovara im poza "plug" - žena leži na stomaku na ivici kreveta, tako da su joj noge u vazduhu, muškarac je iza nje i drži je za noge.

Lav - kašike


Dramatičan i razigran, Lav obožava predigru koja će raspaliti strast, ali potom voli poze u kojima su partneri što bliže. "Kašike" je super poza za Lavove - oboje leže na strani kao "poređane" kašike u fioci, muškarac je iza nje.

Devica - tigar koji stoji, zmaj koji čuči

Device iznenađuju igricama dominacije i neobičnih poza. Probajte ovu zabavnog imena "tigar koji stoji, zmaj koji čuči". Ko li smišlja ova imena? U svakom slučaju, žena je na sve četiri ali na samoj ivici kreveta, dok muškarac stoji tokom odnosa. Drugačija i zabavnija verzija "dogi stajl" poze.

Vaga - seks u ogledalu

Samo sačekajte da Vagi proradi mašta. Ovo su izdržljivi ljubavnici koji će vas “vrteti” do zore. Pripadnici ovog znaka veliki su estete i zaljubljenici u ljudska tela i formu, zbog čega vole seks u blizini ogledala. Idealna seksualna poza za njih je misionarska u kojoj je žena dole. Vage su strastvene estete i mogu da dožive i nekoliko orgazama u toku jednog odnosa.

Škorpija - 69

Kao poznati ljubavnici Zodijaka, škorpije veliku pažnju posvećuju seksualnom istraživanju, a iako su im drage mnoge poze, ona u kojoj je zadovoljstvo najveće je poza 69, koja omogućava istovremenu oralnu stimulaciju oba partnera. Takođe, draže su im one poze u kojima muškarac diktira tempo seksa, poput “obične” misionarske.

Strelac - zatvoreni 45 stepeni


Strelcu prija mešavina nežnosti i "divljine", strast je veliki deo svake sfere strelčevog života. Isprobajte poze u kojima nije važno da li je žena gore ili dole, važno je da promenite ugao - umesto da budete lice u lice ili u "dogi stajl" pozi, strelca će oduševiti poze zarotirane za 45 stepeni u odnosu na uobičajeno. Recimo, žena leži ali na strani, digla je gornju nogu, a muškarac je drži za nogu.

Jarac - majmun

Razigran i samouveren, Jarac će zablistati u neobičnim pozama! Isprobajte pozu koja se zove "majmun" - muškarac leži a privukao je kolena grudima, dok žena kontroliše akciju čučeći na njemu, okrenuta leđima.

Vodolija - igračke

Nema inhibicija, nema zabranjenih stvari, to je za Vodolije jednostavno način života! Seks sa Vodolijom je kao odlazak u zabavni park - ne znate šta će se dogoditi, "vožnja" je nepredvidiva, i često su tu i igračke!

Ribe - magična planina

U seksu vole da budu romantične i suptilne. Omiljena poza im je "magična planina". Oboje sedite i savijte noge, oslonite se na podlaktice, zatim se primaknite jedno drugom tako da on može da prodire. Oboje ovde kontrolišete brzinu i jačinu radeći kukovima.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (0)
Loading