Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 5 avgust: Bikovima je posao stabilan, Blizancima je komunikacija odlična, a Vagama je potreban odmor

Naj žena Vesti 05.08.2021 08:00 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za ČETVRTAK, 5 avgust: Bikovima je posao stabilan, Blizancima je komunikacija odlična, a Vagama je potreban odmor

Shutterstock

Ovan

Energija ovog dana je usmerena na vašu pažnju kroz posao. Ljubav vas podržava i potrudite se do kraja dana da budete u dobroj komunikaciji sa partnerom. Zdravstveno stanje je odlično. 

Bik 

Početak ovog dana je pod uticajem vaše odluke da promenite neke stvari u vezi emotivne situacije. Budite istrajni i mudri u onome što danas osmisliti. Posao je stabilan i nećete imati velikih problema. Obratite pažnju na moguće glavobolje. 

Blizanci

Vaša snaga je u vašoj sposobnosti komuniciranja pa se potrudite tokom dana da vam dobra komunikacija omogući da završite sve što vam je potrebno. Povoljne vesti iz inostranstva u vezi porodice. Osoba u znaku Raka ima da vas izuzetno nervira i stvara vam pritisak.

Rak

Mesec pokreće vašu emotivnu stranu i donosi vam mogućnosti da budete veoma ranjivi. Mlađi član porodice od vas očekuje veliku podršku. Imaćete važne poslovne odluke do kraja dana. Čuvajte se sukoba. Emotivno nezadovoljstvo. 

Lav 

Danas ćete biti veoma strogi prema sebi ali i prema drugima. Pokušajte da komunicirate sa sobom na najbolji mogući način. Kada volite i poštujete sebe onda će to učiniti i drugi. Novac stiže iz inostranstva. Problemi sa pritiskom.

Devica

Tokom ovog dana najbolje je da odlučite da se brinete o sebi i da poslovne obaveze završite na vreme. Stiže vam podrška od osobe u znaku Jarca. Ljubavna situacija je komplikovana. Problemi sa kolenima. 

Vaga 

Emotivna strana je veoma stabilna i to vas čini srećnim. Bavićete se poslovnim predlozima i odluka " pada"  pod uticajem drugih osoba. Preopterećeni ste poslom i potrudite se da ranije legnete. Potreban vam je odmor. 

Škorpija

Ovo je jedan od boljih dana u ovoj godini. Potrudite se da razrešite emotivne dileme u vezi ljubavi. Partner ne razume vašu potrebu da budete sami. Ljubav je izazov. Zdravlje je odlično. 

Strelac 

Prevelika tvrdoglavost vas može odvesti do velikih sukoba unutar porodice. Što se posla tiče bićete veoma zadovoljni jer ćete dobiti pohvalu. Ljubav je u stagnaciji. Zdravlje je pod uticajem Merkura i promenljivog raspolozenja. 

Jarac 

Sam početak dana obećava i donosi vam veliku odgovornost što se tiče posla i poslovnih obaveza. Potrudite se da izgovorite sve ono što mislite u vezi ljubavi. Nema mesta panici, ali morate do lekara zbog kičme. 

Vodolija 

Merkur danas aktivira vaše polje novca, imate zadovoljstvo kroz poslovnu stranu. Osoba u znaku Vage vam je velika podrška u krugu porodice. Partnerski odnosi je veoma nestabilan. Glavobolje. 

Ribe 

Vaša potreba da pomažete ljudima može da vas košta nervoze i napetosti koju osećate tokom ovog dana. Prihvatite sebe i idite dalje. Novac stize preko posla. Ljubav je stabilna. Mogući problemi sa nogama. 

Komentari (0)
Loading