Dnevni horoskop za PETAK, 6. avgust: Device, povedite računa o zdravlju, Vage, danas donosite sreću!

Nena Janković Vesti 06.08.2021 08:00 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za PETAK, 6. avgust: Device, povedite računa o zdravlju, Vage, danas donosite sreću!

Shutterstock

Ovan

Tvrdoglavost vam dolazi do izražaja, kada su u pitanju odnosi sa članovima porodice. Na poslovnoj strani napredujete i novčana situacija je stabilna. Ljubav je na vidiku i imate jako lepe susrete do kraja nedelje. Zdravlje je stabilno. 

 

Bik 

Što se tiče novčane situacije bićete jako nervozni jer novac ne stiže onim tempom kojim ste očekivali. Poslovna strana je veoma napeta ćete imati veoma teške odluke do kraja dana. Što se tiče ljubavi potrudite se da budete podrška. Problemi sa glavom. 

 

Blizanci

Danas komunicirate na veoma poseban način. Zbog toga ćete uspeti da ostvarite veliki uspeh na poslu. Emotivno ste nezadovoljni već nekoliko dana danas ćete imati poseban osećaj nezadovoljstva i raspravu. Čuvajte se dodatne nervoze u vezi posla. 

 

Rak

Vaša je snaga je u vašoj porodici i sve ćete učiniti da budu srećni. Ljubav je ono što vas održava tokom današnjeg dana a do kraja nedelje imate lepe vesti iz inostranstva. Posao je u stagnaciji i se ne brinete oko toga. Problemi sa disajnim organima. 

 

Lav

Vi ste prirodno dobro organizovani i to danas prenosite u krugu porodice i na poslu. Dobićete  pohvalu zbog toga sa poslovne strane od osobe rođene u znaku Vage. Čuvajte se promaje mogući problemi sa vratom..

 

Devica

Današnji dan je veoma bitan u ljubavnom smislu jer ćete doneti veliku odluku. Radno mesto je izvor radosti i imate povoljan glas od osobe rođene u znaku Vage. Problemi sa zdravljem zbog visokog pritiska. 

 

Vaga

Do kraja dana bićete jako nervozni zbog problema koji se dešavaju drugim ljudima. Fokusirajte svoju energiju na svoj život posebno na posao. Novčana situacija se stabilizuje tokom dana. Mogući problemi sa kičmom.

Škorpija

Tokom dana najvažnije da sačuvati svoju energiju jer će vam trebati kada su u pitanju odnosi unutar kuće. Za Škorpije koje su solo moguć je zanimljiv susret do kraja dana. Bićete veoma pozitivno iznenađeni. Zdravlje je stabilno. 

 

Strelac

Vaša potreba da kažete sve u lice danas dolazi do izražaja i bićete veoma srećni jer će vas osoba u znaku Lava shvatiti na pravi način.

Poslovni odnosi su veoma nestabilni i to vas može učiniti nezadovoljnim.Čuvajte se mogućih problema sa organima za varenje.

 

Jarac

Vaše ambicije su u porastu i možete da računate na poslovne uspehe. Bićete srećni jer ćete dobiti pozitivan glas od osobe rođene u znaku Vage. Ljubavna situacija je komplikovana , ali nećete je rešavati danas. Problem sa kičmom.

 

Vodolija

Uran kao vaša vladajuća planeta danas pokreće vašu snagu i bićete veoma zadovoljni dešavanjima tokom dana. Potrudite se energetski da vas niko ne ometa. Mogući blejim i sa članovima porodice. Više boravite na svežem vazduhu. 

 

Ribe

Potrudite se da budete danas svoj na svome i da dovoljno dobro odmorite. Ljubavna strana vam daje podršku i to je ono što vam je najvažnije. Zdravlje je promenljivo obratite pažnju na kvalitet sna. 

Komentari (0)
Loading