Prva polovina avgusta im donosi PRAVU LJUBAVNU BAJKU: Ova tri horoskopska znaka čeka susret sa SRODNOM DUŠOM!

Lana Vidović Vesti 08.08.2022 09:00 1

Prva polovina avgusta donosi najveći ljubavni uspeh za ova 3 horoskopska znaka

Prva polovina avgusta im donosi PRAVU LJUBAVNU BAJKU: Ova tri horoskopska znaka čeka susret sa SRODNOM DUŠOM!

unsplash.com

Avgust je mesec u kojem će se probuditi sanjiva Venera, planeta koja ima najveći uticaj na naš ljubavni život. Ovo je doba godina kada je leto u jeku, daje krila i novu energiju. Period u kojem se rađaju neke nove emocije, a procvetaju i divne ljubavi.

Avgust donosi najveći ljubavni uspeh za ova 3 horoskopska znaka:

Bik

Ovo je srećan i povoljan mesec za vas, a nećete imati problem da ostavrite mnoge svoje ciljeve. Dobar aspekt Venere i Sunca daje vam samopouzdanje, a Jupiter poboljšava vaše polje prijateljstva i ljubavi. Mars vam donosi savršenu komunikaciju, pa oni koji su u romantičnim vezama uspeće da reše mnoge stare nesporazume. Sa druge strane, slobodni Bikovi su avanturisti, teže promenama, pa je moguće da ćete na nekom putovanju ili novom krugu prijatelja sresti osobu koja vam može pomeriti tlo pod nogama.

Škorpija

Avgust vam donosi izrazito nežan i strastven ljubavni život. Položaj planeta vam pomaže da tragate za pravom ljubavi, a Merkur olakšava komunikaciju sa partnerom. Usamljeni će biti podstaknuti da uđu u ljubavnu vezi i imaće viša samopouzdanja nego ikada.

Škorpije koje su u dugoj vezi počinju da poboljšavaju svoj odnos i trude se da više pažnje posvete partneru. Sada vam je ljubav centar Univerzuma, a moguće je i obnavljanje starih strasti.

Devica

Tokom celog meseca ljubav sa partnerom biće topla i nežna. Osećaćete se kao da ste na početku veze. Uspevate da pronađete balans između karijere i ljubavi. Bićete inovativni i puni iznenađenja, što posebno pozitivno utiče na parove koji su u dužoj vezi.

Slobodne Device Mars i Venera podstiču da odvažno pristupe novoj ljubavi. Sada mnogo lakše otvarate svoje srce, pokazujete emocije i svoju nežniju stranu. Moguće je da ćete iznenada sresti osobu koja može biti baš vaša prava ljubav, srodna duša. Slušajte intuiciju.

Komentari (1)
Loading
SKORPION - AUSTRIA
09.08.2022 10:17

AKO VERUJES!