Dnevni horoskop za SUBOTU, 7. avgust: Blizanci se preispituju, dok Rakovi zrače pozitivnom energijom

Naj žena Vesti 07.08.2021 08:00 0

Nena Janković, naš astrolog, otkriva kome će zvezde danas biti naklonjene

Dnevni horoskop za SUBOTU, 7. avgust: Blizanci se preispituju, dok Rakovi zrače pozitivnom energijom

unsplash.com

Ovan

Iako imate priliv novca nije vam lako da se izborite sa svim onim gde treba da potrošite novac. Bićete opterećeni sukobima unutar porodice a na vama je da procenite da li ćete se umešati ili ne. Do kraja dana mogući problemi sa pritiskom. 

Bik 

Početak dana je pod uticajem ispunjenja jedne vaše velike želje a  ima veze sa poslom. Bićete jako tvrdoglavi u izražavanju svog stava kada je u pitanju ljubav. Ne dozvoljavate da vam se bilo ko meša u vaše izbore. Problemi sa probavom. 

Blizanci

Današnji dan biće posvećen vašem preispitivanju svih odluka koje ste doneli unazad nekoliko dana. Na pomolu je sukob sa članovima porodice ali vi ćete to vešto izbegnuti. Čuvajte svoju snagu i energiju i posvetite se dragim prijateljima tokom večeri. Zdravlje je odlično. 

Rak

Mesec aktivira vaše polje ljubavi i bićete ispunjeni tokom celog dana pozitivnom energijom. Jedan član porodice vam rešava jedno veliko pitanje koje se tiče novca i posla. Budite spremni da do kraja dana obnovite kontakt sa osobom u znaku Jarca. Emotivna napetost. 

Lav 

Vaša potreba da budete u centru pažnje danas je veoma jaka i jasno ćete ljudima stavljati do znanja vašu suštinu. Ovo se najviše odnosi na posao i okolinu gde se krećete. Možete lako ući u sukob sa osobom rođenom u znaku Device. Mogući problemi sa bolom u ramenima. 

Devica

Danas budite ponosni na sebe i na svoje rezultate što se tiče karijere. Možete da se oslonite na podršku prijatelja kada je u pitanju novac i kada je u pitanju planiranje letovanja. Ljubavna strana je stabilna. Problemi sa kičmom. 

Vaga

Početak dana je u simbolici ljubavi i lepih emocija. Bićete srećni što ste velika podrška svojim prijateljima i svojoj porodici. Do vas stiže informacija koja vam je jako važna za jesen,  od osobe rođene u znaku Ovna. Najvažnije misliti svojom glavom. Mogući problemi sa alergijom.

Škorpija

Ovo je idealan period da započnete nešto novo sa prijateljima ili sa osobama koje su vam bliske. Potrudite se da se otvorite za saradnju i da ne kritikujete druge ljude. Za one koje su u solo varijanti stiže jako lep glas iz inostranstva. Problemi sa kolenima.

Strelac

Vaša potreba za slobodnom i nezavisnim mišljenjem dolazi do izražaja i to je ono što vas čini srećnim i zadovoljnim. Do kraja dana moguć je sukob sa partnerom, pokušajte da pristanete na kompromisu. Obratite pažnju na ishranu zato što imate problem sa imunitetom. 

Jarac

Ovaj dan je posvećen poslu isključivo ćete se baviti svojim ambicijama. Novčana strana je stabilna i razmišljate kako bi mogli da povećate svoje prihode. Situacija što se tiče zdravlja je stabilna. Najvažnije vam je da na vreme idete na spavanje. 

Vodolija

Mesec aktivira vašu radoznalu prirodu i tokom celog dana se bavite novim idejama posebno koji se odnose na vašu budućnost. Budite spremni na razgovor sa ljudima oko sebe posebno sa osobom u znaku Ovna.

Zdravlje je problematično,osecaj  nadutosti. 

Ribe 

Bićete spremni da menjate nešto kod sebe, posebno posle jednog razgovora koji ste imali ovih dana sa osobom rođenom u znaku Lava. Vasa emotivna strana je veoma nestabilna a partner  neće da se  potrudi da vam odgovori na sva pitanja koja vas. Osećate se loše i veoma ste nervozni. 

Komentari (0)
Loading